Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сме тинејџери гледаме Френдс.
Кога сме возрасни гледаме Д Офис, најдобрата серија од жанр комедија.

Последно уредено:
И серија во која најмногу уживав последниов период е The Bear на Хулу. Прославен готвач наследува маалска сендвичара од починатиот брат. Доста реална, на моменти и во документаристички стил ко да гледаш некој пред тебе како готви. Ја имаше препорачано Илина Букбокс пред може година и нешто, а Илина знае што е добро. 9/10
Ау браво, одлична серија. Ја избинџав во 2 дена. Fishes епизодата е ремек дело, каква тензија и перформанс од сите, свака част.

Ау браво, одлична серија. Ја избинџав во 2 дена. Fishes епизодата е ремек дело, каква тензија и перформанс од сите, свака част.
Ауууу не не НЕ. Fishes епизодата ме изнервира до максимум, изгубив сон поради таа епизода и ми дојде да направам прошетка во 2 сабајле. По напнато нешто немам гледано

pa dobar si, jas posle 30 minuta od 1ep ja iskluciv
Ова ми се случува со сите скоро серии. Не знам дали е до мене или сериите се досадни, освен The Bing Bang theory ништо не ми фаќа око, и не може да ме заинтересира. На нетфликс од серии

дајте некоја ХБО добра серија, дур имам 2 месеци на гага од магента :pos:

Solidna Deca Zla, malce predvidliva i po nekoe klishe ama drzese vnimanie vo globala i odlicna od tehnicki aspekt (y)

Ja pocnav i ovaa na HBO Silence (Sutnja) i mi izgleda top posle 3 epizodi
Hrvatsko-Ukrainska produkcija, misterija snimeni 2 sezoni

Od mini seriite obavezni ti se The Night Of, Mare of Eastown i Sharp Objects

Solidna Deca Zla, malce predvidliva i po nekoe klishe ama drzese vnimanie vo globala i odlicna od tehnicki aspekt (y)

Ja pocnav i ovaa na HBO Silence (Sutnja) i mi izgleda top posle 3 epizodi
Hrvatsko-Ukrainska produkcija, misterija snimeni 2 sezoni

Od mini seriite obavezni ti se The Night Of, Mare of Eastown i Sharp Objects
Направив скрин па ќе си ги додадам на watchlist. :)

Знам како дишеш, нова босанска серија на ХБО, излезени се 4ри епизоди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom