Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Каде може по нетов да се гледа или уште подобро спушти серијата Бела Лаѓа, бидејќи на јутјуб има само некои епизоди, ги нема сите 90.

Тоа што Тим Бартон ја презема The Addams Family франшизата е една од најлогичните работи во светот денес.

Да погодам - Гомез, Фестер и Пагзли ќе бидат како изгубени во просторот, а Мортиша и Среда ќе бидат оние кои ќе ги извлекуваат од срањата и ќе ги решаваат проблемите.

Тоа што Тим Бартон ја презема The Addams Family франшизата е една од најлогичните работи во светот денес.

Да, добар момак е Барти. Позади него има интересни цртичи и филмчиња слични на Адамс фемили.

Да, добар момак е Барти. Позади него има интересни цртичи и филмчиња слични на Адамс фемили.
Стварно??
Прв пат слушам за човеков, нов ли е некој?

Повеќе мислиме дека е добар, отколку што е објективно добар.
Малку како One trick pony ми делува.

Инаку, не мислам дека е лош. Ок е. Му ги гледам филмовите.

Стварно??
Прв пат слушам за човеков, нов ли е некој?

Не е нов. Претежно филмовите и цртаните му се со сличен карактер. Мене ми се допаѓаат повеќето негови филмови. Имам виаоки очекувања за Вендсдеј.
Автоматски споено мислење:

Гледаше некој She Hulk да сподели впечаток?
Ќе ја биде или да не ја гледам?

Добар е, само многу брзо е дејството. Главната актерка добро глуми. Титаниа исто се појави одма во првата епизода. Некако ептен нагло почнаа. Ќе видиме со другите 8 епизоди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom