Corvus
Latrodectus
У старт жанрот си го згрешил значиКласична комедија барав, ситком, за тепање време.

Убаво си пишал човекот драма/комедија, илимити драмеди
Arrested Development гледај ако сакаш класична комедија за смеење
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У старт жанрот си го згрешил значиКласична комедија барав, ситком, за тепање време.
Симнав Рик и Морти сега, прв пат у живот ќе глеам анимирано чудо, па за понатаму ќе видиме.![]()
Не а?
Не знам дали би ме смеела анимација. Т. Е знам, нема.Не а?
Гледај ja Bojack Horseman, мислам повеќе ќе ти се свиѓа од Рик и Морти. Рик и Морти паѓаат во последните сезони а Боуџек (веќе заврши серијата) држеше константен квалитет.
Ни ко драма не ми се свиѓа.
Класична комедија барав, ситком, за тепање време. Ме мрзи да глеам ова, не ми е интересно ништо.
Иначе оваа Карен колку личи на млада Мерил Стрип тоа не е нормално. Мислев дека и е ќерка.
И тој кељавиот Чарли ист као пејачот од Disturbed.
Комична драма глеам Шејмлес уште сезона ипол до крај.
Ваљда јас сум и првиот што смета дека Its Always Sunny in Philadelphia е претерана со сезоните. Првите 7-8 сезони беа смешни иако све едно исто се дешава. На крај замараа со глупа сатира.
Оваа, ако не си ја гледал. Џеф е најјакиот лик!
![]()
Идеше ова на нашите канали порано.
Како Friends сама по себе да не е доволно гној, па британска копија му беше потребна на светов
@Джонтра Вохохолта https://www.imdb.com/title/tt6010920/
Слушај го чичо ти
Не знам дали би ме смеела анимација. Т. Е знам, нема.
Не е све у репликите.
Ова Рик и Морти ми е ретардирано, ваљда исто ќе ми биде и со коњов. Никогаш не ги сфатив луѓето што паѓаат у несвест на цртани филмови ок анимирани.
Очигледно ќе си најдам сам смешна серија.
Не знам дали би ме смеела анимација. Т. Е знам, нема.
Не е све у репликите.
Ова Рик и Морти ми е ретардирано, ваљда исто ќе ми биде и со коњов. Никогаш не ги сфатив луѓето што паѓаат у несвест на цртани филмови ок анимирани.
Очигледно ќе си најдам сам смешна серија.
Мене па Каплинг ми е во топ 3 серии, додека Френдс ми е канцер серија и најлошото што му се случило на хуморот во светот, немаат допирна точка сериите.Идеше ова на нашите канали порано.
Како Friends сама по себе да не е доволно гној, па британска копија му беше потребна на светов
@Джонтра Вохохолта https://www.imdb.com/title/tt6010920/
Слушај го чичо ти
Па нели биравме?@Zlatikevichius а да организираш еден турнир да одбереме топ# најбоље ситкоми, по примерот на топ 100 серии темата што е?![]()