Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ја гледа некој the 100? Третава сезона им е прејака! :aplauz:
Има тема, иако сите се согласивме дека е најслаба до сега.[DOUBLEPOST=1454782143][/DOUBLEPOST]
Почна некој да ја гледа Colony, каков е впечатокот до сега ?
Добар. Солидни глумци, солидна приказна само пополека се развива да не испадне на крај срање.

Има тема, иако сите се согласивме дека е најслаба до сега.
Под СИТЕ мислиш на тебе и другиот член што ти реплицирал? Мене ми е прејака, ги изгледав одеднаш и предобри ми се.

Не знам што се навреди само реков мислевме дека е најслаба. Океј има уште епизоди.
Не бе, кај сум се навредил :D Meне ми е добра и не ми е битно ако на стандардниот форумџија не му е добра, what to do. :D

Не бе, кај сум се навредил :D Meне ми е добра и не ми е битно ако на стандардниот форумџија не му е добра, what to do. :D
Еј ја сум све само не стандарден форумџија:-) Погледни ја и The Shannara Chronicles.

,Добра fantasy приказна, малку глумата е неуверлива пошто повеќето се млади а и костимите се претерани ама ветува:-)

0b14e937d9ec0bd286131d0faa9dbb9e.jpg

[emoji106] [emoji106] [emoji106]

Constantine и не е така лоша серија. Ликот е арогантно себично копиле, приказните се плитки, ама има нешто што ги прави интересни тие 13 епизоди. Штета што нема да има повеќе.

Солидна беше 4та епизода на Billions, баш ме интересира како ќе се одвива сезоната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom