- Член од
- 7 март 2013
- Мислења
- 149
- Поени од реакции
- 41
Ја гледа некој the 100? Третава сезона им е прејака! ![Аплауз :aplauz: :aplauz:](/styles/default/xenforo/emot/aplauz.gif)
![Аплауз :aplauz: :aplauz:](/styles/default/xenforo/emot/aplauz.gif)
Има тема, иако сите се согласивме дека е најслаба до сега.[DOUBLEPOST=1454782143][/DOUBLEPOST]Ја гледа некој the 100? Третава сезона им е прејака!![]()
Добар. Солидни глумци, солидна приказна само пополека се развива да не испадне на крај срање.Почна некој да ја гледа Colony, каков е впечатокот до сега ?
Под СИТЕ мислиш на тебе и другиот член што ти реплицирал? Мене ми е прејака, ги изгледав одеднаш и предобри ми се.Има тема, иако сите се согласивме дека е најслаба до сега.
Имаш прилично лош вкус, извини.Под СИТЕ мислиш на тебе и другиот член што ти реплицирал? Мене ми е прејака, ги изгледав одеднаш и предобри ми се.
УживајИмаш прилично лош вкус, извини.
Doctor WhoИмаш прилично лош вкус, извини.
Не знам што се навреди само реков мислевме дека е најслаба. Океј има уште епизоди.Уживај![]()
Не бе, кај сум се навредилНе знам што се навреди само реков мислевме дека е најслаба. Океј има уште епизоди.
Еј ја сум све само не стандарден форумџијаНе бе, кај сум се навредилMeне ми е добра и не ми е битно ако на стандардниот форумџија не му е добра, what to do.
![]()
Само што ја спуштив.Еј ја сум све само не стандарден форумџијаПогледни ја и The Shannara Chronicles.