Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Into the Badlands ја прати некој? Ми изгледаше бедес серија и дали озбилно има само 6 епизоди? :D

И ова изгледа тро примамливо за тепање време.

И ова изгледа тро примамливо за тепање време.

излезе пилот од оваа. Мене ми изгледа интересно, плус сместена у скандинавија. Веќе симната.

The man in the high castle или како што немците го викаат zee man in zee high castle. Три епизоди вчера изгледав и одлична е, досега. (y)

'It's always sunny in Philadelphia' стигнав до 3 сезона (5та епизода), а ја почнав и 'Parks and Recreation' :unsure:

Абе Black Mirror до каде стаса? Нели Нетфликс ја земаа, нели се најавуваше цела сезона и после тоа ни тизер, ни трејлер немам видено.

Абе Black Mirror до каде стаса? Нели Нетфликс ја земаа, нели се најавуваше цела сезона и после тоа ни тизер, ни трејлер немам видено.
Крај на септември беше тоа. Рано е уште изгледа.

Дечки, ја има некој изгледано Nip/tuck? Да ми кажете дали вреди да се гледа и дали има нешто твистови, јаки шокирачки моменти и слично, само без спојлери ве молам. :D

Дечки, ја има некој изгледано Nip/tuck? Да ми кажете дали вреди да се гледа и дали има нешто твистови, јаки шокирачки моменти и слично, само без спојлери ве молам. :D

spoiler

12509736_964896696880630_3745255714355015016_n.jpg
[DOUBLEPOST=1451946339][/DOUBLEPOST] We're Alive (2009– ) ја гледал некој да сподели импресии?

Последно уредено:
Castle
MV5BMjM2NjU0ODU0NF5BMl5BanBnXkFtZTgwMDAwMzg5NjE@._V1_SY317_CR0,0,214,317_AL_.jpg

Знам дека серијава не е којзнае што, ниту пак е нешто ново. Ама за тепање време, неретко, може да помине. Онака, лесна е, не баш сериозна, на моменти симпатична, без пренапорни ликови. Слично на Bones, која ја ставам во истата категорија. Инаку не сум преголем фан на повеќето детективски/судски серијали, и посебно не на нивните пребројни spin off изданија (NCIS/CSI/Law & Order etc.).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom