Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Волку фалење, мора да се добри Викинзите.

Арни се :D

Чинам после нив младиве почнаа да растат бради и да носат такви косиња џоа Рагнар се

Толку е јака Викингс?
Имаше на форумов хајп кога почна Викингс да се емитува, знам дека ги пратев до кај 3та, 4та епизода од прва сезона и ги баталив, некако многу ми беа мееех.
Ама на овакво фалење последно време изгледа ќе треба да и се даде уште една шанса.

Имаше на форумов хајп кога почна Викингс да се емитува, знам дека ги пратев до кај 3та, 4та епизода
Многу ја баталија тогаш, но од петата епизода некаде почнува да се разработува јако :D

Имаше на форумов хајп кога почна Викингс да се емитува, знам дека ги пратев до кај 3та, 4та епизода од прва сезона и ги баталив, некако многу ми беа мееех.
Ама на овакво фалење последно време изгледа ќе треба да и се даде уште една шанса.
Фреди не тупи много и седни да гледаш серију, иначе кец!
И ББ е мех прва сезона па после развалува, а 3-4 епизоди не е репер за цела сезона. Обавезно и дај шанса :D

Има remake на The outer limits и Firefly? :eek:[DOUBLEPOST=1433286190][/DOUBLEPOST]
Едит: Сега гледам дека The outer limits имало две верзии (1963 и 1995) а за Firefly веројатно мислиш на оргиналот. Бидејки ги стави со актуелни серии помислив да не се некои нови римејкови (се е можно).
Да да на оригиналот мислев за Firefly, само една сезона има од серијава, ама вреди да се гледа. Стилот е доста различен, да не беше прекината после 1 сезона, денес ќе беше една од најспоменуваните серии :place:. Тие што ја немаат гледано, треба да ја симнат.
За the outer limits remake, можеби најдоброто од sci-fi.

Последно уредено:
Дечки, некој да ми каже мислење за Under the Dome?

Данската Killing од вечер на Сител (y)
Малку подобра од Америчкиот римејк
Одлично што меѓу турските серии ја купиле и Forbrydelsen, ама терминот на емитување им е целосно утнат (како да не сакаат серијата да добие поголема гледаност), освен што е премногу доцен термин, веројатно и многу пати ке почнува со задоцнување (исто како што правеа кога последен пат кога ја емитуваа NCIS).
Иначе токму поради оваа серија имам изгледано и други дански/шведски серии со феноменален квалитет (y)

веројатно и многу пати ке почнува со задоцнување (исто како што правеа кога последен пат кога ја емитуваа NCIS).
Иначе токму поради оваа серија имам изгледано и други дански/шведски серии со феноменален квалитет (y)
Вчера порано ја пуштија, шо е полошо :tapp:

Вчера порано ја пуштија, шо е полошо :tapp:
Аха, ова им е нова финта, не ја најавуваат како што беше со NCIS после дневникот 3 на Сител (а тој немаше прецизен термин на емитување :pos:), туку даваат точен термин кој самите не го почитуваат :несвест:

Ја има некој почнато да ја гледа серијава: Sense8 ?
Излезени се сите епизоди наеднаш, јас моментално ја симнувам за да ја гледам.

Изгледа интересно.
Иначе ја почнав Wayward Pines and i'm not impressed. Meh.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom