Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ја изгледав првата епизода на Mr. Robot, има добар потенцијал да биде одлична серија. Се зависи од тоа на каде ке ја тераат главната и споредните приказни, единствен проблем е што следната епизода излегува за месец дена.

Изгледа дека летово ке имам повеќе серии за гледање отколку зимава: Broen, True Detective, Mr. Robot, Wayward Pines, Rizzoli and Isles (за опуштање).

Јас би ви препорачал неколку серии што се топ освен ГОТ и ББ

The outer limits remake-от (sci-fi)
Firefly (action - adventure)
Vikings (adventure - слична тематика како GOT)
Penny Dreadful (drama - horror)
House of cards (political drama)

За Mr. Robot рано е да се каже по првата епизода. Серијата има потенцијал, и да, мораше педери да прикажат дека има уште првата епизода :facepalm:.

Ја почнав мината недела да ја гледам Rome, како љубител на историско-базирани серии ептен ми е топ, откако ќе ја завршам почнувам со Vikings.

Интересно, уште во првите две епизоди познав тројца глумци од GOT.

Ја почнав мината недела да ја гледам Rome, како љубител на историско-базирани серии ептен ми е топ, откако ќе ја завршам почнувам со Vikings.

Интересно, уште во првите две епизоди познав тројца глумци од GOT.
Vikings obavezno, Rome u sporedba e prosek :)))

И Рома си е океј бе зошто викаш така.
Викинзи се веќе друга класа и то е факт. Ама не вреди Рома само затоа што има една сезона.

Јас би ви препорачал неколку серии што се топ освен ГОТ и ББ

The outer limits remake-от (sci-fi)
Firefly (action - adventure)
Vikings (adventure - слична тематика како GOT)
Penny Dreadful (drama - horror)
House of cards (political drama)

За Mr. Robot рано е да се каже по првата епизода. Серијата има потенцијал, и да, мораше педери да прикажат дека има уште првата епизода :facepalm:.
Има remake на The outer limits и Firefly? :eek:[DOUBLEPOST=1433286190][/DOUBLEPOST]
Едит: Сега гледам дека The outer limits имало две верзии (1963 и 1995) а за Firefly веројатно мислиш на оргиналот. Бидејки ги стави со актуелни серии помислив да не се некои нови римејкови (се е можно).

Толку е јака Викингс?

:icon_lol:

XjUxi7u.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom