Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Плус, излезе и трејлер за Legends of tomorrow (Arrow/Flash спин офф-от). Не знам колку се гласините точни, но серијава ќе почне кога Флеш и Ероу ќе бидат некаде на средина од новите сезони (12-13 епизода), со некоја заедничка дешавка ваљда.
Кул е тоа што ја ''реинкарнирале'' Сара ..![]()
Могуче е да тизнат уште сега, но јас зборував за премиерата. Првата епизода ќе биде емитувана дури догодина, кога Ероу и Флеш веќе ќе бидат на средина од новите сезони.Последна епизода од Флеш.. Дел од тимот ке се појави токму тогаш.
Могуче е да тизнат уште сега, но јас зборував за премиерата. Првата епизода ќе биде емитувана дури догодина, кога Ероу и Флеш веќе ќе бидат на средина од новите сезони.
Судејќи по тоа и по концептот, ова изгледа ќе биде мини серија од 10ина епизоди со една hit and run мисија. Освен ако се покаже ептен како погодок - па се решат да ја продолжат, но мислам дека базичниот стенд не е долгорочен.
Е да, се' е могуче кога се сериите во прашање. Малце да им се видат надежни рејтинзите, од ништо - нешто WOW ќе направат. Во овој случај интересно е тоа што станува збор за тим, па колку и да е просечна приказната и акцијата, само со вртење на карактери ќе можат да одржуваат динамика и да мамат внимание.Aко се сеќаваш на средината на Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. исто така лансираа една серија Marvel's Agent Carter. Истата судбина требаше да ја има мини серија и после тоа да завршат. Ама ете и дадоа шанса и ја продолжија за втора сезона. Ког американац се ништо незна.
Е да, се' е могуче кога се сериите во прашање. Малце да им се видат надежни рејтинзите, од ништо - нешто WOW ќе направат. Во овој случај интересно е тоа што станува збор за тим, па колку и да е просечна приказната и акцијата, само со вртење на карактери ќе можат да одржуваат динамика и да мамат внимание.
Иначе сериите на Марвел не ги гледам и не знаев дека Agent Carter е на mid-season излезена. На МАОС и' се стрвев едно време, но од прва рака добив леви импресии .. А и кога дознав дека Марија Хил и Шерон Картер не се regular ликови во серијата, ми падна хајпот и не ни планирам сега да ја почнувам.
Во Legends of tomorrow Сара ќе биде старата Сара со сите спомени и минато или на ништо нема да се сеќава ?