Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Некој предлог за некоја крими серија, повеќе фокусирана на животите и мистериите што ги кријат карактерите на ликовите и жртвата/жртвите и нешто каде секој лик е можен осомничен, повеќе драма, мистерија, пресврти и неизвесност, помалце акции, пукања и такви работи... Нешто ко The Killing пример?

Secrets&Lies?
http://www.imdb.com/title/tt3516878/

Dosega najjaki i epten zarazni izgledani serii mi se:
Prizon Break
Sons Of Anarchy
Lie To Me
Breaking Bad
Walking Dead
Orphan Black
:)

Brooklyn Nine Nine е сосема добра серија. :D
:misticen:
Добра, добра.
Си шибаат со добро темпо, си имаат свои комични ситуации, глума сосема океј. Едино Челси Перети кога ќе ја видам не ја можам, ептен антипатична.

Мелиса Фумеро. :love:

CSI Cyber

Нништо посебно првава епизода. Пречести сецкања на екранот и ефекти meh...
Музиката воопшто не ми беше in sync со сцените, премногу драматична - ѓоа акционен филм.
Во еден момент се осетив ко да е во тек крајната битка у Mass Effect 2. (No idea why) :D
Лиикот на Патриша Аркет, онака. Едниот детектив од нејзината екипа wannabe bad-ass mofo...

Ме израдува што го видов тој Oh Jesus, oh god, Jesus of Nazareth - типот од филмот со Bean. :D

Ќе ја изгледам и наредната, ама не верувам дека ќе ја продолжам.

Тв шоу е, али морам негде да ја препорачам последната епизода од Конан, Conan in Cuba (y)(y)(y)

Ова е must see. Втора Светска Војна прикажана од перспектива на 5 млади германци кои се најдобри другари.
Generation War :bravobe:

Со оглед дека има малце повеќе од месец до премиерата на новата сезона на ГОТ, кога се планира отклучување на соодветната тема?

Со оглед дека има малце повеќе од месец до премиерата на новата сезона на ГОТ, кога се планира отклучување на соодветната тема?

Pa.. za malce poveke od mesec, pretpostavuvam. :D

Добра правна серија? Се двоумам меѓу Suits и House of cards?

House of cards е политички трилер и одлична серија. Suits е лајтерица ако сакаш да пуштиш мозок на пасење и да гледаш убави жени.

Па зависи што ти се гледа повеќе, Suits повеќе тера накај сапуница/комедија, ама има и доста интересни епизоди(случаи)
House of cards ти е посериозна и одлична политичка драма.

Зошто бе, и јас моментално тие две ги гледам, од тужна серија на комедија, си правиш баланс :D
SFU не треба да се балансира.
Кога се гледа SFU се гледа само SFU.
За непречно да влезе длабоко во тебе и да ти одземе x години од животот.

Ја почнав Friday Night Dinner, само ова ќе го ставам

ce5ea0953267288d4fb53b64d2c213c3.jpg

:pos::pos: кој крал е човеков

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom