Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.telma.com.mk/emisii/novi-serii-na-telma

Браво за Телма , малку да видиме и ние некоја серија на ТВ , не само она срањето со кубење коси и нагон на самоубивство.
Arrow , Person of Interest ....
tumblr_nc0qtyeMCw1rch8z0o1_500.png

tumblr_mw8mon81qO1sgl0ajo1_500.gif

Штета само што се прикажуваат со VHS квалитет :)

The Flash?

препорачана за антифан на глупи серии со антихерои? Читам доста позитивни коментари, може нешто е што ќе ми се допадне а? П.С Arrow ми беше катастрофа, исто и Marvel Agents или како беше, едино Gotham ми е забавна.

The Flash?

препорачана за антифан на глупи серии со антихерои? Читам доста позитивни коментари, може нешто е што ќе ми се допадне а? П.С Arrow ми беше катастрофа, исто и Marvel Agents или како беше, едино Gotham ми е забавна.

Од истите кои се одговорни за Arrow е. Исто срање. Али барем актерот не е толку здрвен, али и тој срање.

Добив препорака за Person of interest, па сакам некое мислење и од тука. Колку е сај-фај? :)

Многу харизма има човечево, како само глумеше во Boardwalk, едвај чекам да го видам како ДД.

Пошто од утре на Телма ќе почнат "As time goes by" и "Fawlty Towers" а не знам колку ќе имам време да ги гледам редовно, па сакам да си направам листа кои постари британски серии да ги изгледам наскоро. Ве молам препораки за тие што имате гледано, пишувајте што е најдобро поради тоа што немам ништо гледано старо британско ама она баш старо, , 70те,80те, почетокот на 90те години. (y)

Пошто од утре на Телма ќе почнат "As time goes by" и "Fawlty Towers" а не знам колку ќе имам време да ги гледам редовно, па сакам да си направам листа кои постари британски серии да ги изгледам наскоро. Ве молам препораки за тие што имате гледано, пишувајте што е најдобро поради тоа што немам ништо гледано старо британско ама она баш старо, , 70те,80те, почетокот на 90те години. (y)

Only Fools and Horses прва. По мене најдобар ситком на сите времиња (заради повеќето сезони, онака комплетно) а Фолти ти е исто тука негде само шо е пократка со 12 епизоди ко шо памтам.
Blackadder, сите делови.
Монти Пајтон ако немаш гледано исто.
Black Books
Father Ted е чинам ирска, ама вреди да се погледни ито како.
Yes Minister
Coupling
Пред некој ден ја догледав Bottom, исто интересен ситком од 90ти.
Porridge

Се надевам помогнав, ако ми притекни некоја ќе дополнам, а сигурно имам испуштено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom