Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Се двоумам помеѓу True blood и The vampire diaries. Доколку се одлучам за TB знам дека ќе гледам квалитетна серија со оглед на тоа што зад неа стои ХБО продукција меѓутоа кај нивните серии дејството е доста поспоро. Од друга страна, ако се одлучам за TVD претпоставувам дека ќе гледам серија со доста заплети (не дека тоа кај ТВ ќе го нема) и "мајндблоуинг" сцени. Од тие што ги следат сериите ако можи мала препорака. :D
Едната е Хирошима, другата е Нагасаки, у смисла на катастрофи.
Помала катастрофа била Нагасаки, па коа си решил веќе, гледај Вампирски дневници.

Третата секвенца, третиот дел или како и да е, најдобар според мене.
Хју Лори партал направи, страшно добро беа вклопени со Аткинсон.
Јас пак на кецот сум се смеел најмногу.
Ептен тука ми беше замрзнат ликот на Аткинсон, и самата појава кога ќе го видев, ми тркалаше нешто низ цревава :D

Не е лошо подфорумов да има своја тема која ќе е како список/содржина на целиов подфорум. Нешто како на титлови што правиме содржини, со листа на сите серии во одреден подфорум(исто може за филмови, документарни, па и игри). Ем по-прегледно е ако бараш некоја серија, ем знаеш дали има тема за таа серија или нема за да не направиш дупликат. Не знам можеби постои ваква тема а да не сум ја видел. Се извинувам ако пишав на погрешно место.:)

Не е лошо подфорумов да има своја тема која ќе е како список/содржина на целиов подфорум. Нешто како на титлови што правиме содржини, со листа на сите серии во одреден подфорум(исто може за филмови, документарни, па и игри). Ем по-прегледно е ако бараш некоја серија, ем знаеш дали има тема за таа серија или нема за да не направиш дупликат. Не знам можеби постои ваква тема а да не сум ја видел. Се извинувам ако пишав на погрешно место.:)

Ova go praeme momentalno so @Zlatikevichius :D
Ama nikako da pocneme.

Офф топик или не

emebumuz.jpg

How to get away with murder е trashy невидено ама мене ми е забавна за мозок на пасење, бар првите две ми беа такви. Иначе Scandal ја баталив уште лани, ќе видиме оваа до колку ќе ме држе.

The Good Wife очајно сакам некад маратонски да ја изгледам...

Ја почнав и A to Z, интересен нов “ситком“ на NBC, само рејтинзите слаби, ќе видиме колку ќе издрже.

Почна и Gracepoint, американската верзија на Broadchurch, со Дејвид Тенант и Ана Ган (Скајли од Breaking Bad), дефинитивно ќе ја изгледам и оваа, сигурно ќе биде интересна за гледање, иако приказната и убиецот веќе го знам, глумците едноставно плачат за да биде изгледана. А и мислам дека ќе биде само како мини серија од 10 епизоди, за разлика од Broadchurch за која најавија втора сезона да се снима.

интересно делува, случајно налетав на торент од прва епизода

Star.Wars.Rebels.S01E01.Spark.Of.Rebellion.720p.HDTV.x264-W4F

пaтем, коа сме тука. Forever (y)(y) пак ќе ви ја препорачам :)

Збор-два за American Horror Story?
Вечерва планирам да почнам да ја гледам, видов дека има тема ама не влагам да не налетам на некој спојлер. Брат ми ме hintна само дека втора сезона била една од подобрите што изгледал во ТВ серии.
Ме интересираше и дале е претерано страшна?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom