Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Гледа некој Orange Is The New Black? Само да ве потсетам дека втората сезона од денес е на Netflix, а нормално и по торенти.

Гледа гледа :D Ко ќе му ја седнам маратонски деновиве :D Трејлерот го гледав, многу изгледа интересна ќе биде сезонава :D

Кога веќе ја спомнавте Orange is The new Black денеска изгледав две епизоди од новата сезона и некако ми се виде полоша за разлика од првата. Некои сцени траат подолго од што треба што ја прави досадна на моменти.
Али ајде нема да судам само врз основа на две епизоди, се надевам ќе биде еднакво добра ко првата. (y)

Подобро покасно, одколку никогаш.

THE BRIDGE WILL RETURN! Beginning autumn 2015

п.с многу ми е кеф што после многу спам на темата натерав неколку членови да ја гледаат оригиналната серија

п.с многу ми е кеф што после многу спам на темата натерав неколку членови да ја гледаат оригиналната серија
Па нели се снимаше новата сезона ,зашто 2015та?:( Јас не планирам да ги гледам другите верзии на серијава ,предобра е за да ми ја уништи холивуд

Sofia Helin
5 mins ·
News about season 3 of The Bridge, Martin is not in s3, the character is in jail, maybe you will see him in a ep, but the character is written out of The Bridge, so Saga will get a new partner.

:(

Supernatural добра е, вреди да се гледа?
За да знам дали да ги испукам 9 сезони или да ја прескокнам. :)

Boss - тоа е таа серија :cuc: Не те остава рамнодушен, изгледаш една епизода одма мораш да изгледаш и друга, едноставно така беше кај мене, колку брзо ги изгледав. По 2-3 во ден. Приказната е одлична, не читав ништо пред тоа за серијава, веднаш кога видов пост од Псај ја пуштив. Kelsey Grammer е еден од најпотценетите актери на сите времиња, која глума ја има во серијата. Како и да е, препорачувам.

Supernatural добра е, вреди да се гледа?
За да знам дали да ги испукам 9 сезони или да ја прескокнам. :)
Има подобар од хумор од многу ситкоми шо тераат моментално 4+ сезони.
До петта сезона има премногу епик приказна, се е многу добро склопено, после им паѓа квалитет иако се далеку од слаби.
Ама пак ќе треба прва сезона да ја истрпиш. Ако се навлечеш одма ќе ја изгледаш многу брзо.
Филер епизодите им се најепик.

Келси Грамер се враќа на малите екрани со нова комедија , серијата се вика Партнери , главна улога покрај Келси е Мартин Лаврнс (Биг Мама,Бед Бојс..) , серијата е со двајца адвокати со различна кариера и најверојатно како што кажува насловот ке бидат партнери. Ке се емитува на ФХ и им дале договор 10/90 , серијата сигурно ке има 10 епизоди и ако постигне одреден рејтинг сигурно се снимаат уште 90 епизоди = 100епизоди.
Премиерата е закажана за 04.08.2014 и ке се емитуваат првите две епизоди.

Имдб
Повеќе инфо

Убаво за Келси, ама штом Мартин Лоренс учествува, опасноста проектот да доживее дебакл пораснува за 50%.

Колку одлична серија е Freaks and Geeks!
Само штета што ја прекинаа.. малку е една сезона. :(

Омилен гик, Бил - дефинитивно секоја улога на Martin Starr му ја сакам. :love:

И да, Mr. Rosso rocks! Колку јак лик ми е. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom