G
grande-juve
Гостин
Сеа слободно продолжи со Curb Your Enthusiasm, од ко-креаторот на СајнфелдСериозно нема тема за Seinfeld?
Anyway, ја изгледав за точно еден месец, а во цената е вклучена и колоквиумска недела.
Giddy up!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа слободно продолжи со Curb Your Enthusiasm, од ко-креаторот на СајнфелдСериозно нема тема за Seinfeld?
Anyway, ја изгледав за точно еден месец, а во цената е вклучена и колоквиумска недела.
Giddy up!
Ја имаш Воss во HD на kick ass. Ептен висок квалитет нудеше без веза ја прекинаа после 2 сезони. Ја препорачувам за оние што не ја гледале а сакаат политички драми.
ОК, прашање:
Дали House е серијал каде што секоја епизода е посебна приказна за себе, или дејството е надоврзано?
Клучно прашање за мене во одлуката дали да ја гледам. Благодарам.
во принцип хаус е серија каде секоја епизода е за себе. но како што кажа вот, а и во скоро секоја таква серија има некоја прикаска во позадина. но овде таа прикаска се интензивира со текот на времето, па се поизразена станува. но како и да е, серијата е ТОП. брза, динамиччна, со голем број на интересни репллики кои во некои моменти и нема да ги сфатиш одма, али пак затоа ќе те осават во размислување за истата. нема да згрешеиш ако ја изгледаш од почеток до крај. зошто го велам ова? па секогаш се случува да малку здосади, односно да креаторите имаат мала криза така да и ова не е исклучок.ОК, прашање:
Дали House е серијал каде што секоја епизода е посебна приказна за себе, или дејството е надоврзано?
Клучно прашање за мене во одлуката дали да ја гледам. Благодарам.
^
Нешто друго овие гледани ми се,него ај ако ви текнува на ове две серии како се вика кажете,еднат идеше на канал 5 , се работи за семејство без мајка, таткото е пожарникар и има 3=4 синови и проблематични се ,комедија, другата идеше на сител 3 или пак сител во главна улога беше едно плаво дечко играа кошарка нешто и имаше тука дешавки те фрка со семејствот,девојки,кошарката,другарите и така ми се чини драма е.Сигурно ги знаате али имињава мене никако не ми текнуват,ако знате кажете
Е ај, ке и дадам шанса. Читам одлични мислења така да ваљда вреди да се погледне.
Жанр ?House ти е серија која што ќе ја памтиш цел живот, серијата во некои делови е поврзана додека пак во некои не е, хуморот и арогантноста на главниот лик кога станува збор за љубовта, пријателството, луѓето па и смислата за самиот живот има да ти го сменат начинот на размислување. Веруј ми дека не знаеш колку голем среќник си со тоа што ја немаш изгледано серијава, пушти ја и уживај.
Некој да препорача некоја mindblow серија?![]()
Жанр ?
Burn Notice ,Strike Back,Falling Skies ,Flashpoint,Vikings ,Person of interest,Nikita,Hawai Five-0 и Revolution .Револушн ,Вајкингс и Персон оф интерест се по 2 сезони другите се со 5-6 + .Ќе одам со Boss, две сезони има само, одма ќе ја изгледам, не е лошо да препорачаш некоја серија што не е ситком.![]()