AniMagus
ペルソナ
Ги изгледав епизодиве сите , браво ХБО ,никад не разочаруваш.
Кастот е, сите се одлични. Kога искача финалето?
На 1-ви јуни. (таман заедно со ГОТ).

Инаку, би требало да има и втора сезона серијава.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги изгледав епизодиве сите , браво ХБО ,никад не разочаруваш.
Кастот е, сите се одлични. Kога искача финалето?
Според имдб на Телма ги имало до 25-26 сезона , тогаш само што дојде новиот партнер и по тоа запамтив.Дада гледаше ја како не и пред 1-2 год даваа нови епизоди ама деа не дават веке а ууште епизоди има не е завршена
Sent from my ST21i using Tapatalk
Ќе продолжи се до настаните на Red Dragon. А ако успеат да стигнат до четврта сезона, ќе почнат да ги обработуваат и книгите. Не знам оти толку не ви се допаѓа серијава. Го критикувавте крајот на Декстер оти едноставно избега и замина да сечи дрва, без цајкани, без бркање, без ништо. А сега па не чинела оти ќе имало бркотници.Финалето многу јако ,али стварно требаше да заврши серијата оваа сезона , сеа што ќе се прави во трета сезона ? Бркотници,нати го дај ми го.
Мене супер ми беше затоа што само вака можеше да се стави крај на целината. Веќе на сите им стана јасно кој е Ханибал и се исцрпи приказната. Од 3та сезона ќе биде во буквална смисла реченицата All New HannibalФиналето многу јако ,али стварно требаше да заврши серијата оваа сезона , сеа што ќе се прави во трета сезона ? Бркотници,нати го дај ми го.
Не викам дека нема да чини , туку дека требаше да се стави крај на серијата сега ,пошо сите знаеме како тече приказната понатаму.Ќе продолжи се до настаните на Red Dragon. А ако успеат да стигнат до четврта сезона, ќе почнат да ги обработуваат и книгите. Не знам оти толку не ви се допаѓа серијава. Го критикувавте крајот на Декстер оти едноставно избега и замина да сечи дрва, без цајкани, без бркање, без ништо. А сега па не чинела оти ќе имало бркотници.
Да тоа во право си , би било убаво да го видиме целиот процес ‘‘на работа‘‘ на Ханибал , и нормално приказната со ЏулијенМене супер ми беше затоа што само вака можеше да се стави крај на целината. Веќе на сите им стана јасно кој е Ханибал и се исцрпи приказната. Од 3та сезона ќе биде во буквална смисла реченицата All New Hannibal![]()
Ај некоја добра комедија али добра да е онака заразна да сакаш да гледаш уште,дајте повеќе како предлози