њет, заглаив со една колешкаresurrection ja gledase?.
само шо ја изглеав, мех... знаеш шо се дешаа и не е тоа тоа.
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
њет, заглаив со една колешкаresurrection ja gledase?.
Препорака за добра серија? Последно ја гледав House of Cards, нешто од тој тип, да не биде на пример How I Met Your Mother.
Препорака за добра серија? Последно ја гледав House of Cards, нешто од тој тип, да не биде на пример How I Met Your Mother.
Босс е многу попокварена ,пошокантна од ХОК , Келси е маестрален , обавезно гледањеBoss. Ја немам гледано ама мислам дека е слична на Хаус оф кардс, плус има членови на форумот кои ја обожаваат.
Босс е многу попокварена ,пошокантна од ХОК , Келси е маестрален , обавезно гледање
Boss. Ја немам гледано ама мислам дека е слична на Хаус оф кардс, плус има членови на форумот кои ја обожаваат.
Босс е многу попокварена ,пошокантна од ХОК , Келси е маестрален , обавезно гледање
За жал и прерано прекината, а серијата беше нешто маестрално, штета што некоја поголема ТВ куќа не ја емитуваше.
Чоек до мене ли е или цурата од Хфајлс е поубава сеа? Во The Fall каква беше еве сеа и во Ханибал ја имаше на краткоАпослутно и без секунда размислување, Boss е ремек дело, за мене цела класа над House Of Cards, Келси исто така го јаде Спејси за доручек(во серијава)
П.С. Кога сме веќе кај препораки, знам досаден ставан веќе, ама не знаете колку е добра The Fall, ако ви се свиѓаше The Killing & True Detective, go for it![]()
Мене ми беше ужасно глуп пилотот и полн со стереотипи.Ја гледа ли некој The Americans?