Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Препорака за добра серија? Последно ја гледав House of Cards, нешто од тој тип, да не биде на пример How I Met Your Mother.

Boss. Ја немам гледано ама мислам дека е слична на Хаус оф кардс, плус има членови на форумот кои ја обожаваат.

Последно уредено:
Boss. Ја немам гледано ама мислам дека е слична на Хаус оф кардс, плус има членови на форумот кои ја обожаваат.
Босс е многу попокварена ,пошокантна од ХОК , Келси е маестрален , обавезно гледање

Босс е многу попокварена ,пошокантна од ХОК , Келси е маестрален , обавезно гледање

За жал и прерано прекината, а серијата беше нешто маестрално, штета што некоја поголема ТВ куќа не ја емитуваше.

Како што сите знаеме филмот Фарго на Браќата Коен добива тв верзија од страна на квалитетната FX телевизија.

http://www.serijala.com/drama/fargo-uskoro-dolazi-na-fx-evo-deset-novih-trailera/

На линкот имате 10 трејлери, кои изгледаат перверзно добро, ептен очекувам од серијава. Фанови на True Detective, Breaking Bad, и слични кинематографски ремек дела, имаме нова ствар :vozbud:Почнува на 15 април, ах тој април GoT, Orphan Black па сега и Fargo!

За жал и прерано прекината, а серијата беше нешто маестрално, штета што некоја поголема ТВ куќа не ја емитуваше.

Апослутно и без секунда размислување, Boss е ремек дело, за мене цела класа над House Of Cards, Келси исто така го јаде Спејси за доручек :D (во серијава)

П.С. Кога сме веќе кај препораки, знам досаден станав веќе, ама не знаете колку е добра The Fall, ако ви се свиѓаше The Killing & True Detective, go for it :D

Последно уредено:
Уште да не ме мрзеше :D

Апослутно и без секунда размислување, Boss е ремек дело, за мене цела класа над House Of Cards, Келси исто така го јаде Спејси за доручек :D (во серијава)

П.С. Кога сме веќе кај препораки, знам досаден ставан веќе, ама не знаете колку е добра The Fall, ако ви се свиѓаше The Killing & True Detective, go for it :D
Чоек до мене ли е или цурата од Хфајлс е поубава сеа? Во The Fall каква беше еве сеа и во Ханибал ја имаше на кратко:drk:

Meh, мене никад не ми била нешто посебно, незнам :unsure: <<< btw best emot icon ever

Огромна препорака за Deadwood! :cuc:
Пекол серија, HBO продукција нема промашај, штета што ја прекинале после третата сезона. Би отворил тема за серијава деновиве (ако веќе нема) зашто стварно заслужува, ма да не ми се верува да има голема посетеност, така да..

Ја гледа ли некој The Americans?

Јас ја гледав прва сезона, и денес ги изгледав 2x01, 2x02 ич не ми се допадна, некако едвај чекав да завршат епизодите и ги избришав сите епизоди од хард дискот - не се чудите тоа ми се дешава коа некоја серија ќе ми стане одбивна не го заслужила вниманието за натаму :LOL:, прва сезона беше добра, но некако превидено веќе со руската шпионажа, а и ептен ме иритира фактот шо Филип си оде со друга, криво ми е за ликот на Кери Расел, воедно само она ја ваде целата серија, најдобро глуме!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom