Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
All credits go to @Windfucker , а сме имале и тема на форум отворена од @Вокерка која ќе треба да ја освежиме со нови мислењаГо изгледав пилотот на Luther, прилично квалитетна серија, џими ми ја препорача, квалитетни дијалози и глума има, засега сум заинтересиран.
@Anne. изгледај го ако имаш време, ќе сфатиш зашо мислам дека црвенокосите се ѓаволести по природа. 3: )
Пилотот е океј, ама серијата добива на интензитет после неколку епизоди кога ќе се оформат карактерите. И скоро сите сезони досега излезени мене ми се подеднакво квалитетни.Го изгледав пилотот на Luther, прилично квалитетна серија, џими ми ја препорача, квалитетни дијалози и глума има, засега сум заинтересиран.
@Anne. изгледај го ако имаш време, ќе сфатиш зашо мислам дека црвенокосите се ѓаволести по природа. 3: )
Во Блу Реј ја имаш сегаЕпа време е за повторување на Game of thrones. Спуштени HD од прва епизода, таман да се потсетам пред да почне нова сезона. Веќе имам пеперутки во стомак![]()
Во Блу Реј ја имаш сега