Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Да да, имаше некаде и по македонскиве портали за тоа што и дијагностицирале мозочна аневризма. Не знам каква болест е и дали има лек но и посакувам што поскоро оздравување.
мислам дека е како згрутчување на крв во мозокот што може да предизвика мозочен удар што кај неа веројатно нема да се случи бидејки е откриено.

Во Closed Circuit има 30 секунди улога Бран од ГоТ.

На која дата почнуваат детективите на HBO

мислам дека е како згрутчување на крв во мозокот што може да предизвика мозочен удар што кај неа веројатно нема да се случи бидејки е откриено.

Во Closed Circuit има 30 секунди улога Бран од ГоТ.

На која дата почнуваат детективите на HBO
и да е откриено, секој ден ти е лото со таква дијагноза, не знарш кога ќе откачи тоа. Ќе се оперира сигурно во најбрз можен рок.

Дечки (и девојки :pipi: ) ај едно мислење

Секоја вечер ги гледам оргиналните The Twilight Zone на Телма. Сега видов дека има "продолженија" на серијава направени во 1985/1989 , и 2002/2003 . Дали вредат да се гледаат овие, со оглед на тоа што Род Серлинг, оргиналниот режисер на серијата е починат во тој период? Изгледав една епизода од 2002 и заклучив дека е плагијат на оваа епизода .
Однапред ви благодарам : )

П.С. Ако некој ме праша "Која е серијава?" или "Зошто гледаш црно-бели серии?" ќе има да му влезам преку монитор и бумбар ќе го направам, и тогаш тој ќе стане дел од.... The Twilight Zone :sneaky: (Ова ќе го разберат само оние што ја пратат серијата)

Тој што ќе праша што е The Twilight Zone, слободно банирајте го од овој подфорум : )
--- надополнето: 26 декември 2013 во 23:15 ---
П.С. Ќе заборавев, топ 10 епизоди од Зона на Самракот

Дечки ако може за помош. Пред некое време гледав низ имдб серии нешто со шпионска/антитерористичка/акција/трилер и налетав на една британска серија значи од 2000 и некоја арно ама не и лупнав букамарк и никако не можам да ја најдам. Ако може некои предлози па може ќе ја погодите. :)

Дечки (и девојки :pipi: ) ај едно мислење

Секоја вечер ги гледам оргиналните The Twilight Zone на Телма. Сега видов дека има "продолженија" на серијава направени во 1985/1989 , и 2002/2003 . Дали вредат да се гледаат овие, со оглед на тоа што Род Серлинг, оргиналниот режисер на серијата е починат во тој период? Изгледав една епизода од 2002 и заклучив дека е плагијат на оваа епизода .
Однапред ви благодарам : )

П.С. Ако некој ме праша "Која е серијава?" или "Зошто гледаш црно-бели серии?" ќе има да му влезам преку монитор и бумбар ќе го направам, и тогаш тој ќе стане дел од.... The Twilight Zone :sneaky: (Ова ќе го разберат само оние што ја пратат серијата)

Тој што ќе праша што е The Twilight Zone, слободно банирајте го од овој подфорум : )
--- надополнето: 26 декември 2013 во 23:15 ---
П.С. Ќе заборавев, топ 10 епизоди од Зона на Самракот
Не е плагијат, тоа е римејк. Има многу епизоди со истата приказна, а неколку нови. Гледај ги, убаво е да ги видиш истите приказни визуелно подобри и со подобри ефекти.

Штом не ти сметаат ултра-мега-супер лејм ефектите и црнобелото за сајфај серија, мoжеш да ги пробаш и The Outer Limits (оригиналната) или Doctor Who (оригиналната)
И двете ќе ти ги задоволат хипстерските потреби. Доста стари се, црнобели, оригинални (без разлика што Твајлајт Зоун ја почна модата за вакви серии).
А и двете серии имаат понови римејкс, па можеш и у боја да си ги гледаш.
also http://en.wikipedia.org/wiki/Tales_of_Tomorrow

Не си открил топла вода со Твајлајт Зоун, сите ја знаат серијата, а и многу ја гледаат :D

Дечки ако може за помош. Пред некое време гледав низ имдб серии нешто со шпионска/антитерористичка/акција/трилер и налетав на една британска серија значи од 2000 и некоја арно ама не и лупнав букамарк и никако не можам да ја најдам. Ако може некои предлози па може ќе ја погодите. :)

Strike Back

Не си открил топла вода со Твајлајт Зоун, сите ја знаат серијата, а и многуја гледаат :D

Не заебавај, серијава ја следев уште пред 10-тина години кога одеше премиерно на Телма... :cool:

Не заебавај, серијава ја следев уште пред 10-тина години кога одеше премиерно на Телма... :cool:

WOW....

tumblr_mkvnfgvf081rt89d7o1_500.gif

Дечаци фала ви што ја спомнавте Зона на самракот, ми седеше во компјутер и вчера загледав неколку епизоди, комплетно се заразив.

шо да глеам, нешо ново од 2-3 сезони, да не биде комедија, нешо онака кул и интересно

ова ми е гледано
Alcatraz
Awake
Banshee
Black Mirror
Bolji zivot
Boss
Breaking Bad
Breakout Kings
Coupling
Cyberkidz
Desu nôto