Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
сакав коментари да слушнам, дали да ја симнувам. Видов нешто малце на фокс сега, не е ништо посебно.

Читав вчера за преведувачот за глуви на погребот од Мандела и се сетив на легендарнава сцена:

Во продолжение Обама почнал да си прави селфи фотки на погреб, т.е. да се понаша точно како Градоначалникот :)

Ја изгледав The Wrong Mans ,уште една многу добра британска серија ,се прснав од смеење , акциона комедија е со двајца колеги кој запаѓаат во заврзлами огромни и им се дешаваат лудории.
6епизоди има гледајте обавезно
MV5BMjMyNjE2NjM0MV5BMl5BanBnXkFtZTgwMjg3MDg1MDE@._V1_SX214_.jpg

Ја гледа некој Bob's Burgers да каже мислење?
Simpsons без исмејување на познати личности
дисфункционална фамилија, интересни, забегани ликови, не е паметен хуморот ко у футурама/симпсонс/саут парк

некој ја предложи тука Brickleberry, оваа повеќе ми се свиѓа зашто има adult хумор. Sex jokes, drugs, beastiality, исмејувања на познати (иако ретко) итн... А во Бобс бургерс нема вакви работи, family comedy. Во Бриклбери има и исмејување на раси, општества..секакви исмејувања, а во Бобс Бургерс нема

Supp' guys.
Ја бива ли House of Cards? Ја гледа некој?

Сите скоро ја изгледавме, пуштај одма торент, во право време си ја симнал, за два месеци ќе излезе нова сезона таман тазе ќе ти биде. Јас да се растеретам со колоквиуми и пак ќе ја репризирам :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom