Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој се сеќава како се викаше бугарската криминална серија која одела на канал5 пред некоја година, слична е на Под Прикритие, во неа глумел и Горан Илиќ Гиле. На имдб ја барам, нема такво нешто. Можеби е грешна информацијата за Гиле, само насловот ми е битен, за симнување ќе се снајдам.

Дали некој се сеќава како се викаше бугарската криминална серија која одела на канал5 пред некоја година, слична е на Под Прикритие, во неа глумел и Горан Илиќ Гиле. На имдб ја барам, нема такво нешто. Можеби е грешна информацијата за Гиле, само насловот ми е битен, за симнување ќе се снајдам.

Јас само една бугарска зачекав на нашиве програми, но не ја гледав. Името го запамтив и се викаше Стаклен Дом.
Да не ја бараш таа?
http://www.imdb.com/title/tt1650527/

Можно е да е таа, по пат најдов уште една бугарска крими серија Отплата, се надевам дека е добра како Прикритие која е перфектно направена, дури и подобра од некои американски undercover серии. Фала.

Какви цареви, видете какво видео пуштија самите HBO. :D

п.с. Ги изброја некој?
п.п.с. Берик Дондарион... for the 6th time. :pos:
пппппс. Вака оставаат сумња за некои шо мислиме дека се мртви, дека не се... Секако намерно направено. :sneaky:

Леле колку ми иде на нерви оваа :mad:
sansa-stark-dans-game-of-thrones.jpg

Сакам комедија/драма. Шегите да не се рандом и да бидат базирани на ликовите, не ситуациите. Да нема дополнителни жанрови ко акција, трилер или шоидае.

Еве неколку такви што ги имам изгледано и ми се свиѓаат: weeds, entourage, suits, scrubs, louie

Не калифорникејшн, а Hung сега ја симињам па ќе видам дали ќе ја биде

Whitney. :pipi:

Hung има многу драма, не.

Сепак зависи каков хумор сакаш, eве Pushing Daisies е драма/комедија, ама нема да ти се допадне.
На Anne. од друга страна пак... ретро фотографија, како од 50тите, нараторство, слатка љубовна комедија уз црн сладок хумор и Tim Burton има замешано прсти.

1003174_10201081103122859_484175344_n.jpg

--- надополнето: 31 јули 2013 во 12:11 ---
12 monkeys, Scream, Rosemary's Baby ќе ги прават серии иначе..
Хм, Роузмери`с бејби некако не гледам развој за серија, ќе гледаме на Роузмери како и е се полошо и полошо од ден на ден? :)

Хм, Роузмери`с бејби некако не гледам развој за серија, ќе гледаме на Роузмери како и е се полошо и полошо од ден на ден? :)

Модата одамна е започната Џену а сега само ќе уништуваат стари и добри филмови (n) Ханибал доби серија, Psycho доби..

Инаку, моментално се фокусирани и на спин-офс, Arrow добива спин оф Flash, Supernatural добива, Vampire Diaries доби Тhe Originals, Dexter могуче после сезонава..

Модата одамна е започната Џену а сега само ќе уништуваат стари и добри филмови (n) Ханибал доби серија, Psycho доби..

Инаку, моментално се фокусирани и на спин-офс, Arrow добива спин оф Flash, Supernatural добива, Vampire Diaries доби Тhe Originals, Dexter могуче после сезонава..

Не можи Flash да е спин оф на Arrow, не е исто ко со супернатурал, дневинците и нивните спин офови. Со појавувањето на флеш во ароу сакаат да објаснат дека се во ист универзум тие супер херои.

И кога ја спомнавте Ханибал, вреди да се спушти? Ја гледа некој? Импресии?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom