Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Често загледувам серии на програмата AXN, некои од почеток, некои на средина па и некои на крајот. :)
Но, денеска изгледа сум имал среќа и најверојатно ја начекав серијата на првата епизода и ми се допадна! :)

Интересна најверојатно шпанска серија, сите останаа живи што беа на бродот, додека целиот свет го снема ( најверојатно). Јас мислев дека е филм... затоа што во рок од една епизода во саат ипол време се случија мноогу нешта...

Иначе серијата се вика El Barco... (y)

The Simpsons did it!

Летна тралалајка, според новелата на Стивен Кинг, а такоџе e и дел од проектот, нешто како Двајт, Assistant to the assistant of the regional manager. :pos:

Moже да испадне солидно, ама ваквите летни евенти, максимум 2 сезони. Останува да видиме следната недела.

Рецензија на IGN за пилотот од Under the Dome:
I'd say, for those looking for the closest thing to a Lost-surrogate, Under the Dome is your play. It's smartly done paranoia.

1030372588bjpg-acbb22_640w1.jpg

" Not Penny's dome. "

Рецензија на IGN за пилотот од Under the Dome:
I'd say, for those looking for the closest thing to a Lost-surrogate, Under the Dome is your play. It's smartly done paranoia.

1030372588bjpg-acbb22_640w1.jpg

" Not Penny's dome. "

Одлично! Вреди да се прочита рецензијата.
Инаку, секогаш тука е шансата за платена реклама, ама IGN важат за доста објективен медиум.
И секогаш рецензиите и оцените ги зимам без резерва, како што се, таков е обично и резултатот.

Отвори тема ако не те мрзи, како мене. :D Да и покажеме на Anne. како треба! Кога несака да ја шири љубовта за Parks And Rec

But, but... I'm like Jerry's daughter. It's not my fault I'm not Puerto Rican! :icon_lol: (Ако понатаму случајно се појавува ќерка му и не е како него, ми пропаѓа ова :( )
Ако ми е интересна и третава сезона како предходните две и не ме мрзи, ќе склопам тема деновиве, oк?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Пропуштив шанса да и исфорсирам мокјументарис на Анне ама добро е, таква избрала :D

Дали постои некоја добра хорор серија, ама не како Supernatural, туку хорор хорор :) Нешто налик Storm of the century oд Стивен Кинг. Серија со крипи елементи и интересна приказна. Ако има фрлете некој предлог. Моментално гледам 4 напоредно, спремен сум да почнам и 5та :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom