Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ја чатам на форум, а жена ми ми чита нешто (демек смешно), ја се смеам Pluh што напишал погоре, и се надоврзувам на нешто што кажала, а појма немам што ми збори. Плух, фала брат!

^ Ако не не тролаш, џабе си гледал, не си сфатил!

Пошто само луѓе што се доктори на наука ја сфаќаат Луи. И самиот Луи уствари има iq 365.

Мала помош ако може. Неможам да се сетам на името на една серија. Се работеше за екипа на измамници кој вршеа кражби, превари и слично. Главниот лик во серијата работеше во осигурителна компанија, подоцна заради проблеми со здравственото осигурување кое беше оспорено од фирмата детето му умре и он отиде од другата страна на законот, основа екипа и сл. Ми текнува уште на два лика од серијата. Плава девојка наречена Паркер која што беше како master theif во екипата и Макс, кој што беше rough force во екипата.

Мала помош ако може. Неможам да се сетам на името на една серија. Се работеше за екипа на измамници кој вршеа кражби, превари и слично. Главниот лик во серијата работеше во осигурителна компанија, подоцна заради проблеми со здравственото осигурување кое беше оспорено од фирмата детето му умре и он отиде од другата страна на законот, основа екипа и сл. Ми текнува уште на два лика од серијата. Плава девојка наречена Паркер која што беше како master theif во екипата и Макс, кој што беше rough force во екипата.

http://www.imdb.com/title/tt1103987/ ;)

bolje glej hustle

Moze li zbor dva za pocetokot na Private Practice/ Jas iam gledano nekolku epizodi no ne mozam da povrzam,,,scenarioto nekako se nadovrzuva so Grey's Anatomy?

Одлична статија (y)

http://centrala.mk/vest/712/kazi-be-nekoja-dobra-serija

Него... да ја гледам Firefly летово, што велите? Не сум баш фан на научни фантастики, ама поради тоа што е најнепрежалената укината серија ever сакам да ја ѕирнам :D

Поздрав до тебе..

Луи е легенда, генијалец.

Сите за своите омилени серии викаат дека се генијални, така да твоето мислење апсолутно не може да ме убеди во нешто.
И пошто знам дека сакаш секогаш твојот збор да е последен, би те замолила да не ми реплицираш. Фала. Поздрав и до тебе.

Сите за своите омилени серии викаат дека се генијални, така да твоето мислење апсолутно не може да ме убеди во нешто.
И пошто знам дека сакаш секогаш твојот збор да е последен, би те замолила да не ми реплицираш. Фала. Поздрав и до тебе.
Јас не зборам за серијата, јас зборам за ироничната изјава за неговата интелегенција, човек кој прави такви споредби и доловува толку добро ситуации од реалноста, неможе да не биде генијалец, и да не е првпат да го направи тоа.

И незнам зошто толку лично си го ставила постот, повеќе шала беше :D

Ако некој не ја бендиса серија „искусните филмомани“ на форумов шо ја фаворизираат си наебал, одма те прават од гомно подолу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom