Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Не не, пред оваа серија заврши AHS, баш тоа го памтам, па почна оваа, што значи 2 хорор серии една по друга...иначе ја даваат AHS а на страната ја нема истата, што значи има серии кои ги даваат, а не се во програмската шема, или јас пропуштам нешто? :(
Кизнај, според ова што кажуваш би требало. Одамна немам гледано Фокс, добри 2 месеци можеби, така да не можам да ти помогнам искрено :)

Денеска на фокс две-три серии шо изгледав имаше по две епизоди од секоја по ред. Да не било случај и со таа ?

Можно е, кратко бев кај другаров, некој саат време..

Вреди да се гледа Фринџ или е уште едно надувано американско филмче?

Вреди да се гледа Фринџ или е уште едно надувано американско филмче?
Мене ми е на листа за гледање највеќе од што многу добри коментари слушнав за неа и ептен ми ја фалеа а и нешто ситно имам изгледано на мтв така да гледај.

Мене ми е на листа за гледање највеќе од што многу добри коментари слушнав за неа и ептен ми ја фалеа а и нешто ситно имам изгледано на мтв така да гледај.
Не гледај веќе ситно на МТВ, симнуј ја цела, ќе си ја заебеш серијата на некој спојлер кога ќе налеташ.

Калиси заслужува да се постира на форумов директно, а не само преку линк.

749726_GOT_KB_10.28.12_EP304_6890-1359137405258-A-1024x682.jpg

:cuc:

Калиси заслужува да се постира на форумов директно, а не само преку линк.

749726_GOT_KB_10.28.12_EP304_6890-1359137405258-A-1024x682.jpg

:cuc:

Да не и го знаев името никогаш не ќе ми текнеше дека е она.

936full-emilia-clarke.jpg

Во Април ќе излезе трета сезона?

На сопругата и симнав Girls (http://www.tvrage.com/shows/id-30124), вика дека била одлична серијата.

Ова како препорака за занимација на понежниот пол додека си играте со нешто друго и да бидете раат :D

Тече втора сеозна, трета епизода е последна.

На сопругата и симнав Girls (http://www.tvrage.com/shows/id-30124), вика дека била одлична серијата.

Ова како препорака за занимација на понежниот пол додека си играте со нешто друго и да бидете раат :D

Тече втора сеозна, трета епизода е последна.

Исто ми го рече мојата future-to-be сопруга. Jaс го прифатив со резева. Изгледа нешто во маркетингот има.
Пошо Girls is just plain obvious, дека глеа Gossip Girl, New Girl, Lost Girl, Bomb Girl..
И си пробав јас со предлог нешо girl on girl action и слични, ама нееееееее.....

Да не и го знаев името никогаш не ќе ми текнеше дека е она.

Во Април ќе излезе трета сезона?

Ехее, ние шо ја имаме на фб од прва сезона, знаеме.
Инаку, да.

Исто ми го рече мојата future-to-be сопруга. Jaс го прифатив со резева. Изгледа нешто во маркетингот има.
Пошо Girls is just plain obvious, дека глеа Gossip Girl, New Girl, Lost Girl, Bomb Girl..
И си пробав јас со предлог нешо girl on girl action и слични, ама нееееееее.....
Хахаха те гледам ќе и најдеш чаре, ќе и погодиш нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom