RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Алфа ќе го дава Шерлок 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Алфа ќе го дава Шерлок![]()
BBC Шерлок? Кога? Како? Зошто?
Ја симнав Supernatural, изгледав една епизода, и не ми се свиѓаше. Викам ајде уште една шанса да и дадам, изгледав уште две епизоди, и ја избришав.
Почнувам со Dexter и Boardwalk Empire деновиве.
Со The Wire почнав, ама излезе Fringe и ја заебав. Ќе продолжам со неа, убаво ме потсети.Dexter ако ти се гледаат 4 сезони ок, понатака е тиња. BE е доста добра, но јас би почнал со The Wire, и Sopranos прво...
Ова озбилно бе?Ја симнав Supernatural, изгледав една епизода, и не ми се свиѓаше. Викам ајде уште една шанса да и дадам, изгледав уште две епизоди, и ја избришав.
Неможам да издржам цела сезона да гледам нешто што не ми е интересно. Можеби е навистина јака натака, ама неможам да ја гледам.Ова озбилно бе?
Исто си ја испуштил и епизодата со Блади Мери, мислам петта епизода беше, најјаката од прва сезона.
Кај СПН е најбитно да ја издржиш прва сезона зашто секоја епизода иде по ист терк, ама натаму стварно станува јака.
Дај и пак шанса понатаму, првите пет сезони се многу јаки и сите меѓусебно се поврзани. Првично требала пет сезони да има и да заврши, ама Америве и гз ќе дадат за поеќе пари, па ја продлжија со нов сценарист.Неможам да издржам цела сезона да гледам нешто што не ми е интересно. Можеби е навистина јака натака, ама неможам да ја гледам.![]()
Неможам да издржам цела сезона да гледам нешто што не ми е интересно. Можеби е навистина јака натака, ама неможам да ја гледам.![]()
Јас пак до петта со задоволство гледав, на шеста се мачев некако, не сум ни сигурна дали ја догледав. Со секоја епизода ми стануваше се подосадна и подосадна... На останатите сезони не им ни дадов шанса.Дај и пак шанса понатаму, првите пет сезони се многу јаки и сите меѓусебно се поврзани. Првично требала пет сезони да има и да заврши, ама Америве и гз ќе дадат за поеќе пари, па ја продлжија со нов сценарист.
Шестата ќе се смееш повеќе отколку на сите моментални ситкоми, ама приказната е трагична.
Седмата и еве сега осмава се пак доста добри, не се ниво на првите пет, ама интересни се.
Мене ова ми личи на почетокот т.е првата епизода од American Horror story макар шо не верувам дека ја немаш гледано.Ај некој да ми помогне....
Случајно кај другар, фатив серија на FOX premiere пишуваше, епизодата почна така што две деца влегоа во една напуштена зграда или така изгледаше, после тоа се деси нешто и следно што памтам (не гледав со интересирање) е дека имаше сцена во која еден тип се бореше со некое створење, и на крај одкако истото го совлада, му го изеде/оштети окото со својот долг јазик...понатака не гледав, не е некое објаснување, но можда некој би знаел, ми личеше на некој микс од сф- хорор, за тие неколку минути што го гледав.
Иначе веќе проверив на страната на FOX, нема таква серија!!!!!![]()
Мене ова ми личи на почетокот т.е првата епизода од American Horror story макар шо не верувам дека ја немаш гледано.