Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може некој предлог за серија? НАучна фантастика по можност. И да има неколку сезони излезено...

Fringe i Supernatural ги изгледав.. game of thrones исто..

Ако може некој предлог за серија? НАучна фантастика по можност. И да има неколку сезони излезено...

V, The Event, Heroes (иако 3та и 4та сезона се мизерни)

Еми Firefly тогаш....

Него некој шо ја ѕирнал Nowhere Man да каже збор два. Ми фати око а гледам прекината. Завршува налик на Flashforward - недовршена или има салам завршница?

LOST :D

Doctor Who
Torchwood
Walking Dead
True Blood
Awake
Twin Peaks
Carnivale
Terminator: The Sarah Connor Chronicles
Masters of Science Fiction
itn itn

6348395_700b.jpg

:)

Сите се пред неа. Што да гледам попрво Six Feet Under или The Sopranos?

http://www.imdb.com/title/tt1606375/

Некни ја почнав. Засега одлично се одвива. Ептен го сакам тоа време мајката со онакви куќариња, коњченца, дрвена ламперија :)
Да пораснам кој не си напрај една соба ко од Шерлок Холмс и не ја нареди со книги внатре да ме плукните :icon_lol:

Имам некој thing, англиски серии и генерално тој акцент. Серијата е одлична, прекрасни сцени, музика, период. Две вечери до пет останав кога ги гледав првите две сезони. Немој да заборавиш на две "Christmas Specials".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom