Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Не бре секоја епизода змаеви летаат во парк и гледаат во виножито....тек-тук и по некој еднорог ќе видиш во далечините :)
Абе рај за душа и мелем за очи :)

Излезе Транспортер - Д серија:D, па кој сака да гледа возење и млатење нека симнуе.
Инспекторот е назад од филмот. Крис Венс е транспортеро'

Може некој да ми најде 720п (или 480) торент за that 70s show од втора сезона па нагоре? Anon srsly

Може некој да ми најде 720п (или 480) торент за that 70s show од втора сезона па нагоре? Anon srsly
Само прва и втора сезона се извадени на блу реј, од 2ра сезона имаш 480p на piratebay со 6 сидера, hf.
У тоа време слабо 720p hdtv така да подобро од dvdrip/dvd-r тешко.

p.s. до 5та сезона Мила е малолетна, срам да ти е.

ја гледав пацифик кога излегуваше ама некако не ме бендиса и ја прекинав по неколку епизоди
дали вреди да седнам да ја гледам

ја гледав пацифик кога излегуваше ама некако не ме бендиса и ја прекинав по неколку епизоди
дали вреди да седнам да ја гледам
Вреди. The Pacific и Band of Brothers се две од најдобрите минисерии што ги имам гледано. Ти препорачувам да ги изгледаш и едната и другата.

Continuum и The Following(y)
Се мислам дали и Ханибал да го почнувам :)

Mark Anthony as a serial killer?! Дефинитивно ќе ја гледам The Following.

Hannibal има голем потенцијал, ама не сум сигурен како ќе излези...треба прво трејлер да видам.

The Continuum ми изгледа интересна, ама оти е од SyFy, ќе почекам до 14ти пред да давам коментар.

Абе глејте си Под Прикритие и чиста ви глава.. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom