Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
И овде ќе се цитирам, и така е поприкладна темава. Ве молам за мислење, петти пат се јавувам. :)
Друже незнам дали ја изгледа серијава моја препорака ти е ако не си ја гледал обавезно да ја гледаш,почни од прва сезона подобра серија немам гледано.Јас ги изгледав сите сезони и стигнав до последната епизода и неа неможам никаде да ја најдам :mad:

Па не дека е баш за жал со оглед на тоа дека 3тата, а посебно 4тата сезона беа глупости во боја.
Туку кога сме кај Хироус нели се зборуваше дека ќе има филм за да ја завршат приказната, ама ништо немам прочитано во врска со тоа долго време.
Некој некое инфо да не има?

Па не дека е баш за жал со оглед на тоа дека 3тата, а посебно 4тата сезона беа глупости во боја.
Туку кога сме кај Хироус нели се зборуваше дека ќе има филм за да ја завршат приказната, ама ништо немам прочитано во врска со тоа долго време.

Втората сезона некако ја изгледав, ама потоа ја баталив ептен забегаа. А филм, нема шанси да има.
http://www.aoltv.com/2010/09/10/heroes-tv-movie-not-happening/

Втората сезона некако ја изгледав, ама потоа ја баталив ептен забегаа. А филм, нема шанси да има.
http://www.aoltv.com/2010/09/10/heroes-tv-movie-not-happening/
Прва сезона беше одлична од Хироус, многу јако склопено, се беше супер. Премногу се заразив со серијава, на НОВА ја загледав, ја обожавав, после раат си ја симнав цела за да ја изгледам како сакам и кога сакам.
Втора сезона беше исто супер (барем за мене) интересно некако ги поврзаа работите со Хиро и со тој витезот или што и да беше.
Трета сезона веќе почна да паѓа серијата, глупости со татко им на Нејтан и на Питер, заборавив веќе што му беа моќите него и ред други работи од таа сезона кои веќе ги заборавив.
Ама четврта сезона дно-дна. Значи толку глупости, толку неповрзани работи никаде немам сретнато. Болеста на Хиро која беше на најсмешен начин излечена, најглупо користење на Robert Knepper (како лик мислам), после со Сајлар ја затупеа работата. И колку само воопшто немаше акција во сезонава тоа беше чудо некое. Како да не гледаш некоја сај-фај акција, туку цела сезона беше само дијалози и ништо повеќе.
Ама едноставно неможев да прекинам да ја гледам, морав да видам како ќе ја завршат серијава и добар крај имаше, ќе имаа материјал за 5та сезона, ама искрено колку ида ќе имаа материјал подобро што не ја направија оти мислам дека уште толку ќе ми го уништеа впечатокот за неа.
Се на се серијава има 7/10 од мене, сепак првите две сезони беа одлични ги изгледав во еден здив.

Јас сум по британските сит-ком али оваа е најоверајтед од сите
Ептен ради респект шо му се дава на Cleese, иначе и мене не ми е нешто, коа видов 9.1 рејтинг :cenzura:

Па и то шо викаш.. Серија ко серија знај да затупи после 2ра, 3та сезона.. А за филмот, појма немам.. Чим до сега нема никакви информации значи ваљда нема..

Ја оваа ја чекам "Inside Comedy", утре би требало да ја има за симнување 1-ва епизода
Comedy series hosted by David Steinberg featuring interviews with some of the best comedic minds of the last five decades.

А што е ова посебно или различно од другите интервјуа? Исто како да пишеш ТојиТојКомичар interview на yt

Пак јас со олдтајмериве, ама што да се прави кога не ми се гледани. Прва сезона (4 епизоди) на Seinfeld изгледана.:) Обавезно некој ако има како мене што ја нема гледано, да уклучува торентите. Јак хумор има.
И да бе, оти нема тема серијава?:unsure:

Пак јас со олдтајмериве, ама што да се прави кога не ми се гледани. Прва сезона (4 епизоди) на Seinfeld изгледана.:) Обавезно некој ако има како мене што ја нема гледано, да уклучува торентите. Јак хумор има.
И да бе, оти нема тема серијава?:unsure:
Ти кажав јас неќна. Со Крејмер(мислам дека така се викаше комшијата) ќе проживееш многу среќни моменти :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom