Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Вреди ли да се гледа The White Lotus? Некако ништо нема смисла у серија а. Има ли некоја поента? Или е само за тепање време?

Вреди ли да се гледа The White Lotus? Некако ништо нема смисла у серија а. Има ли некоја поента? Или е само за тепање време?
Тепање време со црн хумор и кринџ моменти, онака ко за опуштено време, првата сезона е колку толку занимлива и интригантна, втора сезона ја баталив уз прва епизода и не продужив даље.

Класика hbo слоп сатира.
Најдобро во серијата се локациите луксузни хотели на ривиера.
За мене најсмешен лик е карактерот на мајката во 3 сезона.

HBO сериите се повеќе за карактерите за ликовите кои се одлично напишани со сите нивни мани, отколку за плотот, дејството, радњата итн. Ова може да е голем проблем за некого кој сака да гледа серии не толку заради глумата туку повеќе заради интересниот заплет и приказната која се обработува, и мене ми се често случува ова со ХБО серии, како Succession, The Wire, White Lotus итн.

Pass значи. Не ми легна првата епизода.
Одлична е бе The White Lotus, дај и шанса, не се откажувај така брзо. Една од најсвежите и најоригиналните серии во последно време.

Дали има и други кои што едвај чекаат да излезе новата сезона на Фром, број еден серија ми е, дали можеби има посебна тема за истата

Препорака за добра анимирана или аниме серија за 11-годишно дете. И секако, за мене со него. :P До сега ги изгледавме Bunnicula, Over the Garden Wall и Gravity Falls. Особено добри беа последните 2.

Препорака за добра анимирана или аниме серија за 11-годишно дете. И секако, за мене со него. :P До сега ги изгледавме Bunnicula, Over the Garden Wall и Gravity Falls. Особено добри беа последните 2.
Само Наруто. Ќе го научи на вистинските вредности кои ќе му бидат потребни во животот.

Дајте некој вакви серии како love death & robots и Castlevania ?!

Anne Shirley е баш таква серија има 24 епизоди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom