Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма за сите 4, 5!Ајде признајте, кој е возбуден за самата серија, а кој е возбуден за...
Прегледај го приврзокот 453130
Тепање време со црн хумор и кринџ моменти, онака ко за опуштено време, првата сезона е колку толку занимлива и интригантна, втора сезона ја баталив уз прва епизода и не продужив даље.Вреди ли да се гледа The White Lotus? Некако ништо нема смисла у серија а. Има ли некоја поента? Или е само за тепање време?
Класика hbo слоп сатира.Вреди ли да се гледа The White Lotus? Некако ништо нема смисла у серија а. Има ли некоја поента? Или е само за тепање време?
Одлична е бе The White Lotus, дај и шанса, не се откажувај така брзо. Една од најсвежите и најоригиналните серии во последно време.Pass значи. Не ми легна првата епизода.
Само Наруто. Ќе го научи на вистинските вредности кои ќе му бидат потребни во животот.Препорака за добра анимирана или аниме серија за 11-годишно дете. И секако, за мене со него.До сега ги изгледавме Bunnicula, Over the Garden Wall и Gravity Falls. Особено добри беа последните 2.
Дајте некој вакви серии како love death & robots и Castlevania ?!Препорака за добра анимирана или аниме серија за 11-годишно дете. И секако, за мене со него.До сега ги изгледавме Bunnicula, Over the Garden Wall и Gravity Falls. Особено добри беа последните 2.
Anne Shirley е баш таква серија има 24 епизодиПрепорака за добра анимирана или аниме серија за 11-годишно дете. И секако, за мене со него.До сега ги изгледавме Bunnicula, Over the Garden Wall и Gravity Falls. Особено добри беа последните 2.