Општи дискусии за игри

Moze li da mi nabroite koi igri gi igraat najmnogu zenskite,odnosno vo koi igri ima poveke zenski igrachi otkolku mashki?:coffee:

Moze li da mi nabroite koi igri gi igraat najmnogu zenskite,odnosno vo koi igri ima poveke zenski igrachi otkolku mashki?:coffee:

Simcity is my lucky guess... не верувам дека има многу игри во кој преовладува женскиот пол... можеби флеш игрите како dinner dash и слични... но симсити мислам дека има најголем број на женски играчи.. дали се побројни од машките незнам...

И јас незнам зошто дури и во виртуелниот свет мажите доминираат за разлика од женските.o_O
Не сум ја играл али ќе се уклучам во таа игра да видам што игра е.

Незнам што ми текна почнав да ги вртам Resident Evil сите делови, почнав од првиот, го завршив него, вториот и третиот дел. Кога отидов да барам торент за четвртиот налетав на обична верзија која што е негде 3GB и налетав на Ultimate HD Edition што е негде 10GB. Ќе може некој да ми каже која е разликата?

Таа Ultimate е нова испадна пред некоја недела, не сум ја пробал лично но би требало да се работи за подобрена верзија со нови, поостри и поквалитетни структури, подршка за појака резолуција и слични такви работи.

Ахам, значи во поглед на приказната и gameplayот е иста како обичната верзија, само што графиката е подобрена?

Ахам, значи во поглед на приказната и gameplayот е иста како обичната верзија, само што графиката е подобрена?

Па ти викам не знам, ама би требало да е само тоа променето, оти ако се сеќавам кога испадна пред некоја година ПЦ веризјата беше доста лита, со бледи текстури, без маус подршка, со ниска резолуција.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
sQ9Qbs2.jpg

Поради заминување во странство (:D):

Шиткам кантер, поволно. Моментално е 10.99 €

Diablo III: Reaper of Souls ќе ја имаат и во Game_On ама некој ден покасно од денот на излегување по цена од 1999! :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom