Општи дискусии за игри

Dragon Age™: The Veilguard
Уште една недела до нејзиното излегување, ќе видиме дали оваа ќе воведе до "затварање" на Bioware. Добро е што најверојатно ќе иди без Денуво. Стим дискусиите се најјаки

Kingdom Come: Deliverance II
Кецот го изиграв 100% иако имаше доста багови и фрустрички комбат. Е сега колку што читнав по нет ќе има Денуво и најверојатно и оваа ќе биде засегната со елементи од типот на DEI и повеќе наменета за модерна публика

Единствено што гледам што вреди да се чека е РДР1

И не најдов ништо по форумов, ја има играно некој воошто играва? Гледам и ново ДЛЦ најавиле, ја изиграв кога излезе ме потсети на времињата од AOE 2, иако како што гледам не наследи некоја популарност :D
Age of Mythology: Retold - Immortal Pillars

Последно уредено:
На што падна мојата Dragon Age.

464398837_574455191632551_6126403435804414666_n.jpg

Ја има некој играно Detroit Become Human?
Пред малку ја завршив па ако има некој што сака да подискутираме за неа.

Тоа јасно беше. Малце и вреѓање интелиганција.
Тргнаа со "Stand in the ashes of a trillion dead souls and ask the ghosts if honor matters. The silence is your answer " и заминаа на "Who doesn't like dragons ".

Warcraft 1 и 2 ремастеризирани. И наводно е поправен ремастерот на Warcraft 3. Ај да видиме.

Warcraft 1 и 2 ремастеризирани. И наводно е поправен ремастерот на Warcraft 3. Ај да видиме.
Кецот не , само двојката и тоа е 100% потврдено. Тројката ако е средена едно огоромно браво и ако треба 100евра ќе ја платам. Но може да искочи и да е само обичен пач, абдејт за небитни ствари и се да се сведе само на лапање копиум.

Кецот не , само двојката и тоа е 100% потврдено. Тројката ако е средена едно огоромно браво и ако треба 100евра ќе ја платам. Но може да искочи и да е само обичен пач, абдејт за небитни ствари и се да се сведе само на лапање копиум.

И кецот е, вчера објавија на стримот за 30-годишнината. И двете ги извадија вчера одма после стримот. Заедно со тројката се дел од Battle Chest кој кошта 40 евра.

Ova mi ispadna na insta feed - https://retrodriveclassic.com/

Gledam nekoi igrici Super Mario, Crash a u.
Dali zemal nekoj vakvo ili slichno, i dali vrede za tie pari, nekoi 50 evra mislam deka e?
Sugestija za nekoi slichni proizvodi na ova?

Ја фатив 2 хорорци. Ама хуш буш :gjavol:
Alan Wake 2 и римејкот на Silent Hill 2. Добри си се, со хорор естетиката што е у мода со халоувин. За не хуш буш се чувам за СТАЛКЕР 2. За која резевирам очекувања и впечатоци.
За нив...добра атмосфера, ОК приказна, имаат мани. Поготово AW2 премногу го користи зборот МЕТА у контекст...многу...кинематична за да добие перфеткна оценка од мене. Би ја рангувал нешто полошо од RE8, а подобро од RE2 римјек. Другшие од привот Alan Wake. Можда и оваа спин офф Control ќе ја пробам во иднина.
Silent Hill 2ката. Ја рангирам подобро од RE8. Убава атмосвера, дефинивно адекватно ниво на напнатост и хорор. Мана е што ги имаш овие убави интерактивни средини...а некако се празни. Тоа некако ги дели овие Silent Hill од Resident Evil...повеќе дубина со околината имаат. Како 70% од предметите во околината имаат намена. Овдека....едвај 10%. Исто така начинот на кој што функционираат краевите...малце нејасни. Дел бил врзан со здравјето во играта да го држиш високо. А пошто немаш точен индикатор, ја ќе да не сум го држел доволно, не сум го исполнил тој услов. А реално се на 75% и више...?
Што реално не може да имаш јасна слика.

Death Stranding.
Играва нешто безвезална ми изгледа п неколку саати. Појма немам шо се дешава, бескрајни филмчета и многу малку гејмплеј..

Некој нешто да прокоментира? Се мислам дали вреди да и давам шанса.

Некој нешто да прокоментира? Се мислам дали вреди да и давам шанса.
Subjektivno vredi, dva pati ja pocnav pa ja prekinuvav i tretiot pat se vnesov epten i ja zavrsiv. Prikaznata na pocetokot zbunuvacka, no popoleka se osoznavaat rabotite i te pravat da se vnesis epten. Isto i gameplayot, se macis, se sopnuvas i padvis za da posle koga ke napravis nekoj pat/ most/ kula i ke povrzis tocka a so tocka b custvuvas accomplishment kako koga ke pominis boss vo dark souls. Inace ja igrav posledniot pat na ps5 so kontrolerot ja pravese mnogu imersive so haptic feedbekot.

Back
На врв Bottom