Општи дискусии за игри

Член од
12 мај 2015
Мислења
110
Поени од реакции
172
Dragon Age™: The Veilguard
Уште една недела до нејзиното излегување, ќе видиме дали оваа ќе воведе до "затварање" на Bioware. Добро е што најверојатно ќе иди без Денуво. Стим дискусиите се најјаки

Kingdom Come: Deliverance II
Кецот го изиграв 100% иако имаше доста багови и фрустрички комбат. Е сега колку што читнав по нет ќе има Денуво и најверојатно и оваа ќе биде засегната со елементи од типот на DEI и повеќе наменета за модерна публика

Единствено што гледам што вреди да се чека е РДР1

И не најдов ништо по форумов, ја има играно некој воошто играва? Гледам и ново ДЛЦ најавиле, ја изиграв кога излезе ме потсети на времињата од AOE 2, иако како што гледам не наследи некоја популарност :D
Age of Mythology: Retold - Immortal Pillars

Последно уредено:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.410
Поени од реакции
13.421
Ја има некој играно Detroit Become Human?
Пред малку ја завршив па ако има некој што сака да подискутираме за неа.

Член од
12 мај 2015
Мислења
110
Поени од реакции
172
Тоа јасно беше. Малце и вреѓање интелиганција.
Тргнаа со "Stand in the ashes of a trillion dead souls and ask the ghosts if honor matters. The silence is your answer " и заминаа на "Who doesn't like dragons ".

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.152
Поени од реакции
5.986
Warcraft 1 и 2 ремастеризирани. И наводно е поправен ремастерот на Warcraft 3. Ај да видиме.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.484
Поени од реакции
26.025
Warcraft 1 и 2 ремастеризирани. И наводно е поправен ремастерот на Warcraft 3. Ај да видиме.
Кецот не , само двојката и тоа е 100% потврдено. Тројката ако е средена едно огоромно браво и ако треба 100евра ќе ја платам. Но може да искочи и да е само обичен пач, абдејт за небитни ствари и се да се сведе само на лапање копиум.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.152
Поени од реакции
5.986
Кецот не , само двојката и тоа е 100% потврдено. Тројката ако е средена едно огоромно браво и ако треба 100евра ќе ја платам. Но може да искочи и да е само обичен пач, абдејт за небитни ствари и се да се сведе само на лапање копиум.
И кецот е, вчера објавија на стримот за 30-годишнината. И двете ги извадија вчера одма после стримот. Заедно со тројката се дел од Battle Chest кој кошта 40 евра.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.394
Поени од реакции
9.680
Ova mi ispadna na insta feed - https://retrodriveclassic.com/

Gledam nekoi igrici Super Mario, Crash a u.
Dali zemal nekoj vakvo ili slichno, i dali vrede za tie pari, nekoi 50 evra mislam deka e?
Sugestija za nekoi slichni proizvodi na ova?

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.426
Поени од реакции
3.494

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.475
Поени од реакции
4.306
Ја фатив 2 хорорци. Ама хуш буш :gjavol:
Alan Wake 2 и римејкот на Silent Hill 2. Добри си се, со хорор естетиката што е у мода со халоувин. За не хуш буш се чувам за СТАЛКЕР 2. За која резевирам очекувања и впечатоци.
За нив...добра атмосфера, ОК приказна, имаат мани. Поготово AW2 премногу го користи зборот МЕТА у контекст...многу...кинематична за да добие перфеткна оценка од мене. Би ја рангувал нешто полошо од RE8, а подобро од RE2 римјек. Другшие од привот Alan Wake. Можда и оваа спин офф Control ќе ја пробам во иднина.
Silent Hill 2ката. Ја рангирам подобро од RE8. Убава атмосвера, дефинивно адекватно ниво на напнатост и хорор. Мана е што ги имаш овие убави интерактивни средини...а некако се празни. Тоа некако ги дели овие Silent Hill од Resident Evil...повеќе дубина со околината имаат. Како 70% од предметите во околината имаат намена. Овдека....едвај 10%. Исто така начинот на кој што функционираат краевите...малце нејасни. Дел бил врзан со здравјето во играта да го држиш високо. А пошто немаш точен индикатор, ја ќе да не сум го држел доволно, не сум го исполнил тој услов. А реално се на 75% и више...?
Што реално не може да имаш јасна слика.

Kajgana Shop

На врв Bottom