Општи дискусии за игри

Ја има некој играно Tales of Arise?

Јас имам една мака. Не е дирекно поврзана со темава ама се однесува на игри.
На стим не можам да аднувам пријатели а и да ме аднуваат. Профилот го имам од 2012-13 негде и тогаш можев да го аднувам кого сакам а и да ме аднува. Сега неможам.
Прочитав на нет дека треба или 5 евра да потрошам за да ми се отвори таа опција или треба ншто друго да направам. Може ли некако да се избегне ова ?
Ако не може препорачајте некоја добра игра меѓу 5 и 6 евра.

На стим не можам да аднувам пријатели а и да ме аднуваат. Профилот го имам од 2012-13 негде и тогаш можев да го аднувам кого сакам а и да ме аднува. Сега неможам.
Прочитав на нет дека треба или 5 евра да потрошам за да ми се отвори таа опција или треба ншто друго да направам. Може ли некако да се избегне ова ?
Кажи кој жанр, тематика
Doom Eternal ти е на попуст сега, околу 10eur
Asseto Corsa ја има за 4.99
Battlefield 1 ја препорачувам ја има сега за 5.99
Fallout New Vegas 4.99

Последно уредено:
Кажи кој жанр, тематика
Doom Eternal ти е на попуст сега, околу 10eur
Asseto Corsa ја има за 4.99
Battlefield 1 ја препорачувам ја има сега за 5.99
Fallout New Vegas 4.99
Не е поентата каква игра сакам. Поенатата е дали може некако да го избегнам ова глупо правило за да аднам пријатели.

4.99 не ми вршат работа. 5.00 и нагоре.
Секако дека 50 евра нема да дадам за да аднам пријател.

Фала ти за советот за Дум иако оваа е таа најмалце што ја сакам заради тоа гејмплејот на стероиди.
Автоматски споено мислење:

edit:
Препоракава : "Battlefield 1 ја препорачувам ја има сега за 5.99 " ме изненадува. Чудно ми е ти да препорачуваш ваква воукерски усрана игра.

Последно уредено:
дали може некако да го избегнам ова глупо правило за да аднам пријатели.

Не можеш, ама мислам дека може да ставиш $5 на акаунт и да ти се “отклучи“ опцијата. Без да ги мораш да ги потрошиш одма.

Borderlands 2 и 3 ти се на попуст, Skyrim, Witcher 3..

Мислам дека можеш со финта. Friends -> add
1723510538155.png

Препоракава : "Battlefield 1 ја препорачувам ја има сега за 5.99 " ме изненадува. Чудно ми е ти да препорачуваш ваква воукерски усрана игра.
Battlefield5 e wokerskata, ovaa e i so podobar gameplay.

Treba da go zgolemuvas levelot na Steam profilot, toa se pravi so onie Badges i onie game cards sto gi dobivas od igranje, gi kombiniras i kacuas level, da sednam na PC i ke ti pratam screenshots ako ne me razbra.

Мислам дека можеш со финта. Friends -> add
Прегледај го приврзокот 426275
Пробав, ми пратија таков код. Полето конфирм ми беше сиво и неможеше да се клика.

Battlefield5 e wokerskata, ovaa e i so podobar gameplay.
Оваа е таа од ПСВ каде што црнци се борат за Франција и Британија и каде што има жени иако ни едното ни другото го немало историски ?!

Treba da go zgolemuvas levelot na Steam profilot, toa se pravi so onie Badges i onie game cards sto gi dobivas od igranje, gi kombiniras i kacuas level, da sednam na PC i ke ti pratam screenshots ako ne me razbra.
Предпоставувавам дека си во право и мислам дека те сфатив затоа што сум 5 лвл и освен некои 100 саата Дота од пред 10 години ништо друго немам играно преку стимот.
Едит : 116 саата Дота и 0.7 саати демото од The last exterminator ( Ова е бумер шутер во стилот на Дум и Дјук Нукем ) .

Пробав, ми пратија таков код. Полето конфирм ми беше сиво и неможеше да се клика.

Оваа е таа од ПСВ каде што црнци се борат за Франција и Британија и каде што има жени иако ни едното ни другото го немало историски ?!

Предпоставувавам дека си во право и мислам дека те сфатив затоа што сум 5 лвл и освен некои 100 саата Дота од пред 10 години ништо друго немам играно преку стимот.
Едит : 116 саата Дота и 0.7 саати демото од The last exterminator ( Ова е бумер шутер во стилот на Дум и Дјук Нукем ) .
Со линкот пробај, мора да сака.

Зашто бе не ?!
Па ДУМ ми е омилена ама сепак ја играм со модови.
не “не“ туку ЌУТЕК, дека ги класифицираш во “бумерски шутери“.
Прееска паднав у муабет со другари за игри во 90те (поради тебе).
Hexen, Heretic, Doom 3D, Wolf 3D, Duke Nukem, Shadows over Riva, Alone in the Dark...
edit: Terror from the Deep, или XCOM сега што е.

не “не“ туку ЌУТЕК, дека ги класифицираш во “бумерски шутери“.
Прееска паднав у муабет со другари за игри во 90те (поради тебе).
Hexen, Heretic, Doom 3D, Wolf 3D, Duke Nukem, Shadows over Riva, Alone in the Dark...
edit: Terror from the Deep, или XCOM сега што е.
Flashback од интернет кафиња. :)

Flashback од интернет кафиња. :)
Овој период не постоеа интернет кафиња. Овие се од почетокот на 1990тите до средината. Интернет кафињата се отвараа од крајот на 90тите и почетокот на 2000тите. Кантер, Халф Лајф, Кол ф Дјути, Медал оф Анр, Батлфилд ...ове се повеќе асоцијација за тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom