Кажи кој жанр, тематикаЈас имам една мака. Не е дирекно поврзана со темава ама се однесува на игри.
На стим не можам да аднувам пријатели а и да ме аднуваат. Профилот го имам од 2012-13 негде и тогаш можев да го аднувам кого сакам а и да ме аднува. Сега неможам.
Прочитав на нет дека треба или 5 евра да потрошам за да ми се отвори таа опција или треба ншто друго да направам. Може ли некако да се избегне ова ?
Ако не може препорачајте некоја добра игра меѓу 5 и 6 евра.
Не е поентата каква игра сакам. Поенатата е дали може некако да го избегнам ова глупо правило за да аднам пријатели.Кажи кој жанр, тематика
Doom Eternal ти е на попуст сега, околу 10eur
Asseto Corsa ја има за 4.99
Battlefield 1 ја препорачувам ја има сега за 5.99
Fallout New Vegas 4.99
Не можеш, ама мислам дека може да ставиш $5 на акаунт и да ти се “отклучи“ опцијата. Без да ги мораш да ги потрошиш одма.дали може некако да го избегнам ова глупо правило за да аднам пријатели.
Мислам дека можеш со финта. Friends -> addЈас имам една мака. Не е дирекно поврзана со темава ама се однесува на игри.
На стим не можам да аднувам пријатели а и да ме аднуваат. Профилот го имам од 2012-13 негде и тогаш можев да го аднувам кого сакам а и да ме аднува. Сега неможам.
Прочитав на нет дека треба или 5 евра да потрошам за да ми се отвори таа опција или треба ншто друго да направам. Може ли некако да се избегне ова ?
Battlefield5 e wokerskata, ovaa e i so podobar gameplay.Препоракава : "Battlefield 1 ја препорачувам ја има сега за 5.99 " ме изненадува. Чудно ми е ти да препорачуваш ваква воукерски усрана игра.
Treba da go zgolemuvas levelot na Steam profilot, toa se pravi so onie Badges i onie game cards sto gi dobivas od igranje, gi kombiniras i kacuas level, da sednam na PC i ke ti pratam screenshots ako ne me razbra.Јас имам една мака. Не е дирекно поврзана со темава ама се однесува на игри.
Пробав, ми пратија таков код. Полето конфирм ми беше сиво и неможеше да се клика.Мислам дека можеш со финта. Friends -> add
Прегледај го приврзокот 426275
Оваа е таа од ПСВ каде што црнци се борат за Франција и Британија и каде што има жени иако ни едното ни другото го немало историски ?!Battlefield5 e wokerskata, ovaa e i so podobar gameplay.
Предпоставувавам дека си во право и мислам дека те сфатив затоа што сум 5 лвл и освен некои 100 саата Дота од пред 10 години ништо друго немам играно преку стимот.Treba da go zgolemuvas levelot na Steam profilot, toa se pravi so onie Badges i onie game cards sto gi dobivas od igranje, gi kombiniras i kacuas level, da sednam na PC i ke ti pratam screenshots ako ne me razbra.
Со линкот пробај, мора да сака.Пробав, ми пратија таков код. Полето конфирм ми беше сиво и неможеше да се клика.
Автоматски споено мислење:
Оваа е таа од ПСВ каде што црнци се борат за Франција и Британија и каде што има жени иако ни едното ни другото го немало историски ?!
Автоматски споено мислење:
Предпоставувавам дека си во право и мислам дека те сфатив затоа што сум 5 лвл и освен некои 100 саата Дота од пред 10 години ништо друго немам играно преку стимот.
Едит : 116 саата Дота и 0.7 саати демото од The last exterminator ( Ова е бумер шутер во стилот на Дум и Дјук Нукем ) .
Зашто бе не ?!
не “не“ туку ЌУТЕК, дека ги класифицираш во “бумерски шутери“.Зашто бе не ?!
Па ДУМ ми е омилена ама сепак ја играм со модови.
Flashback од интернет кафиња.не “не“ туку ЌУТЕК, дека ги класифицираш во “бумерски шутери“.
Прееска паднав у муабет со другари за игри во 90те (поради тебе).
Hexen, Heretic, Doom 3D, Wolf 3D, Duke Nukem, Shadows over Riva, Alone in the Dark...
edit: Terror from the Deep, или XCOM сега што е.
Овој период не постоеа интернет кафиња. Овие се од почетокот на 1990тите до средината. Интернет кафињата се отвараа од крајот на 90тите и почетокот на 2000тите. Кантер, Халф Лајф, Кол ф Дјути, Медал оф Анр, Батлфилд ...ове се повеќе асоцијација за тоа.Flashback од интернет кафиња.