Општи дискусии за игри

Age of Empires 4 за PC дајте некој линк каде што можам да ја симнам без многу замарање. И каде можат кај нас да се купат игри за PC. Галерија, Југотон дали има таму?

Age of Empires 4 за PC дајте некој линк каде што можам да ја симнам без многу замарање. И каде можат кај нас да се купат игри за PC. Галерија, Југотон дали има таму?
АОЕ 4 DE ако сакаш да ја играш на нет ке си ја купиш на Стим. Ако сакаш да ги играш мисиите и Single Player ја има на Piratebay.

Among Us игра некој? Сакам да напрајме кајгана лоби да играме 10тина души.

Како се викаше Кантер Страјкот каде што можеше да играш single player мисии ?

Half Life се дешава во иднина во Невада и тепаш вонземјани. Многу добро ја знам ХЛ.
Оваа беше баш иста како ЦС само со мисии. Нешто како глобал офенс така се викаше зошто излезе 2004-2008 кога САД носеа демократија во Ирак, Авганистан и имаше по 4-5 мисии со по 2-3 дела секоја.

Мислам дека скоро навредливо е Халф Лајф да се нарече кантерстрајк со мисии. Да, енџинот е тој, само халф лајф е иконична. Сопствена ствар. Во нејзино времо пикот на сингл плејер шутери

Јас кога листам инстаграм и глеам странци и пичкици уз патувања

.
.
.
.
.
И тогаш мојот внатрешен Vaas искача на виделина

Па ја купиц Сајберпанк. Wish me luck, ова е малце...ех...багирано.
И контролите се малце ....повеќе...незгодни.

Знам дека новава ПЕС, т.н. eFootball е веќе free-to-play, но реално ја посраа играта...а како е ситуацијата со FIFA? Гледам последно кракната што се најдува е FIFA 20. Дали од 21 веќе и таа се игра само онлајн и не може да се кракне?

Дали Халф Лајф Аликс што е виртуал реалити може да се игра и како обична фпс без тоа цвикерите ?

Дали Халф Лајф Аликс што е виртуал реалити може да се игра и како обична фпс без тоа цвикерите ?
Не. Имаше обиди да се напраи за обичен десктоп ама не. Знам дека барав тогаш. Можда има некои модови што пробуваа ама .....до мое знаење нема ништо саглам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom