Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто како што има јаки олдскул ствари(дум, квејк, ) има и тапа(квејк 2ка). Затоа, дум и дум итернал , го имат вратено тој осет на класиците, без да компромизираат на квалитет и на гејмплеј.А, ти си некоја помлада генерација, јас сум од тие олдскул фанови, кои баш сите овие работи што ги наброја ни се легендарни во Resident Evil и затоа го сакаме серијалот.
Cyberpunk 2077 одложена за уште три недели, ќе излегува во декември.
![]()
Cyberpunk 2077 has been delayed until December
CD Projekt said it needs more time to ensure that everything is as it should be.www.pcgamer.com
Искрено ме изнервира кд виде, јоште лани у Април гу купи кд гу ставива на стим. Стра ме што ќе искочи од њума чим оволко пут гу одлажав..
И ја очекују исто, мада ја гу купи пре ордер од просту причину ради witcher3, викам си, после такву игру, на било коју наредну њину игру ќе им дам алал паре још 60, едноставно омилена игра на сви времиња.I witcher se odlozuvase
Ja mislam deka ke e novata gta na dekadava, ke razvali
ocekuvanjata se ogromni, i nema da bidat ispolneti, zatoa mislam deka lugeto ke bidat razocarani.I witcher se odlozuvase
Ja mislam deka ke e novata gta na dekadava, ke razvali