Општи дискусии за игри

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
А, ти си некоја помлада генерација, јас сум од тие олдскул фанови, кои баш сите овие работи што ги наброја ни се легендарни во Resident Evil и затоа го сакаме серијалот.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.481
Поени од реакции
4.308
А, ти си некоја помлада генерација, јас сум од тие олдскул фанови, кои баш сите овие работи што ги наброја ни се легендарни во Resident Evil и затоа го сакаме серијалот.
Исто како што има јаки олдскул ствари(дум, квејк, ) има и тапа(квејк 2ка). Затоа, дум и дум итернал , го имат вратено тој осет на класиците, без да компромизираат на квалитет и на гејмплеј.
Мојот проблем е жанрот на фиксирана камера што е производ на тоа време: резултат на ограничен хардвер, недостатокот од гејмплеј е компензиран со загатки, и плус веќе споменантите проблеми со контролите.
3то лице, за подобро или полошо, ја има револуционизирано хорор играта како жанр.
Освен 4ката, куп други серии имат следено во нивен пример(дед спејс, евил витин) меѓу другото. Тогаш, во тоа време, хоророт достигнува врв. Да, некои од нив имаат и акцент на акција, ама тоа е бидејќи аватарот не е третиран како здрвена марионета без способност за перцепија на дубина.
Пример за сварно лоша промена? Амнезија, и незјините стотици клонови. Ништо ново не носат на масата...

H

HoT _iCe

Гостин
Проба ли гу некој АОЕ3 што искочи ичера, дефинитивна верзија, сакаја би да гу зему, детство ми пројде на туј игру..

H

HoT _iCe

Гостин
Искрено ме изнервира кд виде, јоште лани у Април гу купи кд гу ставива на стим. Стра ме што ќе искочи од њума чим оволко пут гу одлажав..

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
Искрено ме изнервира кд виде, јоште лани у Април гу купи кд гу ставива на стим. Стра ме што ќе искочи од њума чим оволко пут гу одлажав..
I witcher se odlozuvase
Ja mislam deka ke e novata gta na dekadava, ke razvali

H

HoT _iCe

Гостин
I witcher se odlozuvase
И ја очекују исто, мада ја гу купи пре ордер од просту причину ради witcher3, викам си, после такву игру, на било коју наредну њину игру ќе им дам алал паре још 60, едноставно омилена игра на сви времиња.
Ја никад немога да улегну у штос да играм ГТА онлајн, овој ќе видимо што ќе има да понуди, надам се ќе има бољи модел за онлајн од тј на ГТА5, иако е добра игра, мултиплеер им е срање.
За синглплеер очекују да развали, у тој не ни сумњам.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.128
Поени од реакции
30.221
I witcher se odlozuvase
ocekuvanjata se ogromni, i nema da bidat ispolneti, zatoa mislam deka lugeto ke bidat razocarani.
witcher da, se odlozuvase, ama hajpot za witcher ne e ni 5 procenta od toj sho e sega za cyberpunk.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
не знам дали сум во права тема, извинете ако е Оф Топик.
Ќе може ли некој да помогне, да објасни како да апдејтирам ростери и да внесам официјални лиценцирани лиги на Пес 2021? За ПЦ правиме муабет.
Благодарам однапред.

Kajgana Shop

На врв Bottom