Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки да Ви честитам Велигденски празници...убо да си пројдете...и немојте многу да пиете :pipi::kesa::pos2:

„ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ“ :salut:

бај д’ веј и чичо Дрогба ве поздрави :vozbud::vozbud::vozbud:

Каде има најголема плата,имам 10 мануфакторинг скил,и сум во унгарија и земам 0.4 голд,има негде подобра ?

Дечки да Ви честитам Велигденски празници...убо да си пројдете...и немојте многу да пиете :pipi::kesa::pos2:

„ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ“ :salut:

бај д’ веј и чичо Дрогба ве поздрави :vozbud::vozbud::vozbud:

Фала и јас да ви го честитам на сите ерепубликанци и да ја дочекаме еМакедонија во еРепублик во што најскоро време.
офтопик: челзи ве спаси судијата и никој друг имавте многу среќа овој пат !!

Congratulations, you have reached experience level 22 and you have received a Gold reward. To reach level 23 you need 7000 experience points.

:tv:

Field Marshal!
icon_position_military_fieldmarshal.gif

!чирлидер

preeska npraiv account na igrava taka da . . . tezok noob sum . . moze da mi pratite gifts ili so i da treba/moze da se prakja ?

preeska npraiv account na igrava taka da . . . tezok noob sum . . moze da mi pratite gifts ili so i da treba/moze da se prakja ?
ако си тежок нуб - work your ass OUT!
не да бараш гифтови
знаеш, ние даваме пари за гифтовите - не е ова Маfia wars...
иначе...би ти дале гифтови без пари ама фати барем левел 5...

Само јас можам да пропуштам хард ворк медал за еден ден.:tapp:

Ти за еден а ја за два.

Не бев пропуштил ХВ медал 4 месеци откога сум регистриран. Што ми стана во последните 3-4 месеци редовно ги пропуштам и тоа за малку. Последниот го пропуштив за 2 дена, оправдани беа причините но сепак... :S

Еве ќе ти пратам некои совети, што како треба да правиш, се надевам ќе ти помогнат.

А за да не почињаш скроз од нула побарај низ починатите човечиња, контактирај ги газдите за да ти го дадат тебе да го воскреснеш и играш. Едно да почнеш од први левел, а сосем друго од 18ти.

Игра некој од вас на берзата? Во моментов заработката ми е 5 злато за еден ден :) Нормално, берза е, ризик е, ама е прилично интересен концепт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom