Cresevo
Внимавај на називот во иднина.
- Член од
- 9 октомври 2008
- Мислења
- 923
- Поени од реакции
- 2.103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба нешто да се преземе за ова иначе ако до фебруари не ја добиеме македонија многу играчи ќе се откажат.7-ми ХАРД ВОРКЕР медалиначе многумина ја баталуваат играва...
Комуњар бе какви злато ќе видите, му пишав порака како и на повеќето Македонски играчи да го видат последниот артикл за донирањето и ми пишува зошто да донирал, изгледа сака да му нацртам + како што глеам за картите на денот на изборите ни денар му нема дадено на Toneh што ги купуваше за него. Инаку за донирањето беше пред да добие али тешко и сега дека ќе дае нешто.
Тој е верно кутренце на Комунистите. Незнаев дека е таков. На порака со повеќе од 2-3 збора не ти одговара, а камо ли со повеќе од една реченица.
Тоа за картите што Toneh истрошил многу пари, претпоставувам Goce Delcev му нема дадено нити дел од тоа сеуште..
Друг пат, ќе подржуваме само кандидати кои се биле членови на нашата партија или се докажале дека ги застапуват интересите на Македонците во играта (а не на Комунистичката Партија во Русија !).
Вчера ми прати 50РУБ. Во ред е.![]()
Ајсшутер напиша:Видел дека пишав против него за парите изгледа и платил.
каде примети дека сум ја баталил играта?
П.С. Ти си тој што ми пиша порака на ерепублик?
Вчера ми прати 50РУБ. Во ред е.![]()
Do togas ke gi izgubi site na oblozuvalnica ili ke kupi nekoja firma i ke mu propadne biznisotЗатоа пишав ИЗГЛЕДА...не бев сигурен...видов дека не си вработен и дека велнесот ти е под 50 и само претпоставував...а не сум ти пишал порака на еРеп...
Одвај ти ги пратил и тие...го стиснавме малце на скајп за тие пари а за донирање на дел од голдот што го доби нејќе ни да чуе...демек ќе донирал по формирањето на еМакедонија
Прекинот да не знае некој до кога ќе трае?
За цена од 1 голд, можеш со тренинг да добиеш 0.8, а не 0.4 стрејнт.![]()
како тоа??? кај го најде??? 1 голд= и колку време добиваш 0.8???
Епа официјално и јас се откажувам од играва!!! :helou: Со среќа