Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 август 2009
Мислења
139
Поени од реакции
12
Комуњар бе какви злато ќе видите, му пишав порака како и на повеќето Македонски играчи да го видат последниот артикл за донирањето и ми пишува зошто да донирал, изгледа сака да му нацртам + како што глеам за картите на денот на изборите ни денар му нема дадено на Toneh што ги купуваше за него. Инаку за донирањето беше пред да добие али тешко и сега дека ќе дае нешто.
Тој е верно кутренце на Комунистите. Незнаев дека е таков. На порака со повеќе од 2-3 збора не ти одговара, а камо ли со повеќе од една реченица.
Тоа за картите што Toneh истрошил многу пари, претпоставувам Goce Delcev му нема дадено нити дел од тоа сеуште..

Друг пат, ќе подржуваме само кандидати кои се биле членови на нашата партија или се докажале дека ги застапуват интересите на Македонците во играта (а не на Комунистичката Партија во Русија !).

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Тој е верно кутренце на Комунистите. Незнаев дека е таков. На порака со повеќе од 2-3 збора не ти одговара, а камо ли со повеќе од една реченица.
Тоа за картите што Toneh истрошил многу пари, претпоставувам Goce Delcev му нема дадено нити дел од тоа сеуште..

Друг пат, ќе подржуваме само кандидати кои се биле членови на нашата партија или се докажале дека ги застапуват интересите на Македонците во играта (а не на Комунистичката Партија во Русија !).
Вчера ми прати 50РУБ. Во ред е. :)

А

Ајсшутер

Гостин
Видел дека пишав против него за парите изгледа и платил.

Ајсшутер напиша:
Видел дека пишав против него за парите изгледа и платил.
Your newspaper gathered 1000 subscribers and you are now known as a Media Mogul. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.

Супер, втор MM медал освоив :)

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
каде примети дека сум ја баталил играта?

П.С. Ти си тој што ми пиша порака на ерепублик?
Затоа пишав ИЗГЛЕДА...не бев сигурен...видов дека не си вработен и дека велнесот ти е под 50 и само претпоставував...а не сум ти пишал порака на еРеп...

Одвај ти ги пратил и тие...го стиснавме малце на скајп за тие пари а за донирање на дел од голдот што го доби нејќе ни да чуе...демек ќе донирал по формирањето на еМакедонија

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
Затоа пишав ИЗГЛЕДА...не бев сигурен...видов дека не си вработен и дека велнесот ти е под 50 и само претпоставував...а не сум ти пишал порака на еРеп...

Одвај ти ги пратил и тие...го стиснавме малце на скајп за тие пари а за донирање на дел од голдот што го доби нејќе ни да чуе...демек ќе донирал по формирањето на еМакедонија
Do togas ke gi izgubi site na oblozuvalnica ili ke kupi nekoja firma i ke mu propadne biznisot :tapp: poarno sega da donira nesto barem dvaeset do trieset gold

П

Паган-др

Гостин
Прекинот да не знае некој до кога ќе трае?

За цена од 1 голд, можеш со тренинг да добиеш 0.8, а не 0.4 стрејнт. :)

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
^ Им го нема партер и сега барат друга солуција.:icon_lol:

А

Ајсшутер

Гостин
како тоа??? кај го најде??? 1 голд= и колку време добиваш 0.8???

Пред да тренираш ти го дава ова, сега имаш три пакети.

Првиот - не зимаш ништо strenght зимаш само exp поени
Александар - 0.5 злато добиваш обично 0.04 strenght
Цезар - 2 злато добиваш 0.08 strenght
Наполеон - 5 злато добиваш 0.16 strenght

Сега испаѓа кој повеќе злато има (купува) тој ќе има веднаш повисок ранк, пример јас имам во моментов 160 злато зачувано, секој ден да го користам најдобриот тренинг можам за 32 дена, 32x 0.16 = 5.12 како што имам сега 13.5 уште тоа и директно станувам тенк :)

Глупо го направија ова ..:helou:

П

Паган-др

Гостин
Кога отидов Train ми даде дали сакам обичен, или тој другиот незнам каков тренинг, со личен тренер. :) Се плаќа 1 голд од тренинг, и добиваш 0.8 стр.

Не ми се свиѓа ова, сега ја играм 7 месеци и имам 12 стр, некој ќе игра 3 месеци и ќе има 20 стр.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
36
Поени од реакции
0
Епа официјално и јас се откажувам од играва!!! :helou: Со среќа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom