Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Martin da ti dadam malu informacii za WCB rafalot tvoite pet tiketa se :
110. Martin Davitkovski
111. Martin Davitkovski
112. Martin Davitkovski
113. Martin Davitkovski
114. Martin Davitkovski
Ima eden i na Ivan
141. Ivan Vancho Makedonski
Samo sakam da vi kazam deka ova vi se za djabe frleni pari deka ja sum sopstvenik na akcii u WCB i imam pristap do site informacii za WCB i da vi kazem deka e namesteno samo sopstvenici na akcii ke bidat dobitnici i 5 obicni gragani vkupno ima 378 tiketa kupeno od koi samo 170 se od sopstvenici na akcii i nekoj od niv ke bidat dobitnici a drugite 208 se obicni gragani i samo pet ili deset od niv ke dobijat sega vidi kolkavi ti se sansite 5 sprema 208 a pak ivan a prema 208 znaci za djabe vi se frleni parite.
No samo ke vi kazem so sreka.

100.6 илјади нанесена штета. :icon_cool

Само продолжи па до 1 милион да стигнеш:vozbud: иначе коа ќе направиш 15 стренч и баш за тоа време ќе кренеш уше толку демиџ и ќе те викаме ТЕНК! Така да за месец-два го имаме и првиот македонски тенк! За наши услови 15 стренч е доволно според мене да викаме некого тенк , а во појаките земји границата е на 20 стренч:pipi:

Само продолжи па до 1 милион да стигнеш:vozbud: иначе коа ќе направиш 15 стренч и баш за тоа време ќе кренеш уше толку демиџ и ќе те викаме ТЕНК! Така да за месец-два го имаме и првиот македонски тенк! За наши услови 15 стренч е доволно според мене да викаме некого тенк , а во појаките земји границата е на 20 стренч:pipi:

Може некој тенк да биде и со 75.000 штета а 15 стрејнџ бидејки после Field Marshal разликата во штета барем засега не прави разлика ист е демиџот.

ЧЕСТИТКИ ДО ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ.... СЕ ОФАЈДИ 200 ГОЛД НА СПОРТСКА!!! ЧЕСТИТКИ!!!!!

^
Or

All In 8 minutes ago

NEW RULES:

"5.Potential gain can't be higher than 120 gold."

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Ги ограби Гоце Д. Браво секоја чест! Ај сега нека фрли нешто во Народна Банка џабе ќе ги скурца парите на фирми и на крај ќе неможе да ја продаде!

Ги ограби Гоце Д. Браво секоја чест! Ај сега нека фрли нешто во Народна Банка џабе ќе ги скурца парите на фирми и на крај ќе неможе да ја продаде!

Комуњар бе какви злато ќе видите, му пишав порака како и на повеќето Македонски играчи да го видат последниот артикл за донирањето и ми пишува зошто да донирал, изгледа сака да му нацртам + како што глеам за картите на денот на изборите ни денар му нема дадено на Toneh што ги купуваше за него. Инаку за донирањето беше пред да добие али тешко и сега дека ќе дае нешто.

Martin da ti dadam malu informacii za WCB rafalot tvoite pet tiketa se :
110. Martin Davitkovski
111. Martin Davitkovski
112. Martin Davitkovski
113. Martin Davitkovski
114. Martin Davitkovski
Ima eden i na Ivan
141. Ivan Vancho Makedonski
Samo sakam da vi kazam deka ova vi se za djabe frleni pari deka ja sum sopstvenik na akcii u WCB i imam pristap do site informacii za WCB i da vi kazem deka e namesteno samo sopstvenici na akcii ke bidat dobitnici i 5 obicni gragani vkupno ima 378 tiketa kupeno od koi samo 170 se od sopstvenici na akcii i nekoj od niv ke bidat dobitnici a drugite 208 se obicni gragani i samo pet ili deset od niv ke dobijat sega vidi kolkavi ti se sansite 5 sprema 208 a pak ivan a prema 208 znaci za djabe vi se frleni parite.
No samo ke vi kazem so sreka.

Па што не кажа бе пред да купиме :pos2::pos2::pos2:

ај јбг со еден голд нека си купат свеќи кога ќе еУмрат :pop:

Што стана во последно време му помогнав на teknik562 да освои MM медал, да направи 1000 subscribes и како поклон ми даде Q5 куќа, а кога ме праша што сакам за возврат ем му реков ништо :toe:

Што стана во последно време му помогнав на teknik562 да освои MM медал, да направи 1000 subscribes и како поклон ми даде Q5 куќа, а кога ме праша што сакам за возврат ем му реков ништо :toe:

ако не ти ја треба прати ми ја мене:kez:

Зема некој поголема плата?:icon_lol:
erepublik.jpg

Па што не кажа бе пред да купиме :pos2::pos2::pos2:

ај јбг со еден голд нека си купат свеќи кога ќе еУмрат :pop:
Сега и ја видов дека одамна се намав пуштено на нивниот форум.Имаше и гласање кои да ги земат наградите од овие акционери но на крај решија да биде рандом добидник од акционерите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom