Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
20 лвл...сеа да видам што е со новиве аватари
![]()
Ти пратив покана за пријател на Erepublik. Се надевам не ти пречи, нов сум таму, и ми треба малце помош во снаоѓање.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
20 лвл...сеа да видам што е со новиве аватари
![]()
Ти пратив покана за пријател на Erepublik. Се надевам не ти пречи, нов сум таму, и ми треба малце помош во снаоѓање.
еххехе нп,прашај што сакаш... тука сме за помош//
Океј, па имам прашање. Во текот на еден ден, можам само еднаш да вежбам и еднаш да работам? Или тоа може плус да се надокнади на некој начин?
само еднаш можеш да вежбаш и работиш...
Еј штета. Ми рекоа дека почетокот е досаден како шлајм у грло, ама ова .... нема везе, ќа наминам утре пак на еРеп. Нешто друго што би било корисно да направам? Знам дека мнозинството македонци се во Русија. И имаат и фаланга таму. Колкав левел треба да си за фалангата?
Регистрирај се тука :helou: ако не си веќе регнат
И пиши му обавезно порака на Мартин Давитковски тука на кајгана или на еРеп. за да те одобри :smir:
А за фалангата мислам дека не се примаат веќе членовиали најубаво да си го прашаш Macedonian_Lion на еРеп. или Cresevo на кајгана:smir:
Sega ti go aktiviravThe specified username is currently inactive. If you have problems activating your account, please contact a board administrator.
daj ziti se so e toa ? :nesvest: Ako moze nekoj od administratorite na erepmacedonia.com da mi odobrat clenstvo (gjorgi-darkkiss,i sekako ako e toa problemot)Fala.:smir:
Фала.:helou:Sega ti go aktivirav
Mozes da se logiras:helou:
Му пратив порака на cresevo, ама само ми побара ник, и потоа ништо, толку беше. Фала за линкот!
КОНГРАЧУЛЕЈШНС2 х Социети Буилдер медал...
6 х Хард ВОркер медалмхмммм... (кај ми е тоа од потписот табличката??? сега се менува или???