Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
20 лвл...:vozbud: сеа да видам што е со новиве аватари:vozbud:

Ти пратив покана за пријател на Erepublik. Се надевам не ти пречи, нов сум таму, и ми треба малце помош во снаоѓање.

еххехе нп,прашај што сакаш... тука сме за помош//

Океј, па имам прашање. Во текот на еден ден, можам само еднаш да вежбам и еднаш да работам? Или тоа може плус да се надокнади на некој начин?

само еднаш можеш да вежбаш и работиш...

Еј штета. Ми рекоа дека почетокот е досаден како шлајм у грло, ама ова ... :icon_lol:. нема везе, ќа наминам утре пак на вежбање и работа. Нешто друго што би било корисно да направам? Знам дека мнозинството македонци се во Русија. И имаат и фаланга таму. Колкав левел треба да си за фалангата?

Еј штета. Ми рекоа дека почетокот е досаден како шлајм у грло, ама ова ... :icon_lol:. нема везе, ќа наминам утре пак на еРеп. Нешто друго што би било корисно да направам? Знам дека мнозинството македонци се во Русија. И имаат и фаланга таму. Колкав левел треба да си за фалангата?

Регистрирај се тука :helou: ако не си веќе регнат :toe:
И пиши му обавезно порака на Мартин Давитковски тука на кајгана или на еРеп. за да те одобри :smir:

А за фалангата мислам дека не се примаат веќе членови :( али најубаво да си го прашаш Macedonian_Lion на еРеп. или Cresevo на кајгана:smir:

Регистрирај се тука :helou: ако не си веќе регнат :toe:
И пиши му обавезно порака на Мартин Давитковски тука на кајгана или на еРеп. за да те одобри :smir:

А за фалангата мислам дека не се примаат веќе членови :( али најубаво да си го прашаш Macedonian_Lion на еРеп. или Cresevo на кајгана:smir:

Му пратив порака на cresevo, ама само ми побара ник, и потоа ништо, толку беше. Фала за линкот!

The specified username is currently inactive. If you have problems activating your account, please contact a board administrator.

daj ziti se so e toa ? :nesvest: Ako moze nekoj od administratorite na erepmacedonia.com da mi odobrat clenstvo (gjorgi-darkkiss,i sekako ako e toa problemot:))Fala.:smir:

The specified username is currently inactive. If you have problems activating your account, please contact a board administrator.

daj ziti se so e toa ? :nesvest: Ako moze nekoj od administratorite na erepmacedonia.com da mi odobrat clenstvo (gjorgi-darkkiss,i sekako ako e toa problemot:))Fala.:smir:
Sega ti go aktivirav
Mozes da se logiras:helou:

6ти х ХАРД ВОРКЕР медал...:vozbud::vozbud: после,ке го добијам и 2 х Социети Буилдер медал,само да фати 6ти лвл еден другар,... и добивката од спортска:vozbud: денес е супер ден за ерепублик...:pos2::vozbud:

Му пратив порака на cresevo, ама само ми побара ник, и потоа ништо, толку беше. Фала за линкот!

Добродојде и од мене :smir:
За фалангата гледам прашуваш...сега нема примање нови членови...стигни до барем 5 сила и потоа можеш да се пријавиш
:salut:

Јас сум 9 лвл, кога ќе можам да се приклучам со некоја армија, фаланга, волци, тигри? :)

2 х Социети Буилдер медал...
6 х Хард ВОркер медал:vozbud::vozbud::vozbud: мхмммм... (кај ми е тоа од потписот табличката??? сега се менува или???

2 х Социети Буилдер медал...
6 х Хард ВОркер медал:vozbud::vozbud::vozbud: мхмммм... (кај ми е тоа од потписот табличката??? сега се менува или???
КОНГРАЧУЛЕЈШНС :)

Убо ти дојде тебе денов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom