С
Спенсер
Гостин
како стојат работиве??? ае видете, јас неможам зашто не сум гласал...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега само што гласав за ЦикоМКД, втор е, првиот бега само со 3 гласа пред него.
Третиот и четвртиот имаат 8 и 7 гласа.![]()
Ако остане вака добро ќе биде ама русиве се заебани може да гласаат покасно и да напраат пресврт, затоа ако има некој што нема гласано нека ми прати пп ќе му пратам карта да дојде да гласа за мене: CikoMKD![]()
Денот мислам дека и во ереп се поместува за еден сааат.Така да гласај у 7 и 50.Прочитав во весник дека новиот ден од сега почнувал во 8 по РЛ време.ја ке гласам сабајле у 8:50... имам нешо работа,ке станувам, па тогаш ке гласам...
Денот мислам дека и во ереп се поместува за еден сааат.Така да гласај у 7 и 50.Прочитав во весник дека новиот ден од сега почнувал во 8 по РЛ време.
Осигуран си ти.Не се секирај,премногу разлика водиш.Никој нема да лупа гласови таму веќе.ааа епа ништо,сега ке гласам... тоа е ептен рано, у 7:30 да станам...:pos2:
-- гласав, ситуацијата е вака
1.26
2.ЦИко 24
3.8
4.7
5.7 гласа
Mozes da mi objasnis kako odi ova so kladilnicite.:smir:Закон ова кладилницава на организацијата All In денеска вкупно ставив 20 злато влог а добивам на два тикети (3 уплатив) значи добивам вкупно 60 злато - 20 влог за еден ден 43.75 профит и вчера што имав профит, закоооон :wink:
Коцкариште ејјјјјјјјЗакон ова кладилницава на организацијата All In денеска вкупно ставив 20 злато влог а добивам на два тикети (3 уплатив) значи добивам вкупно 60 злато - 20 влог за еден ден 43.75 профит и вчера што имав профит, закоооон :wink:
Mozes da mi objasnis kako odi ova so kladilnicite.:smir:
Имаш утакмици на организација на All In (клик) после тоа оди во весникот негов и он секојдневно става типови и кликни subscribe да ти идат кога ќе има нови. Откако ќе отидеш во весникот имаш утакмици и пример правиш ти тикет пишуваш 3 утакмици имаш коефициенти таму.
Пример:
Aarhus - Nordsjaelland 1 @ 1.75
Haras El Hodood - Petrojet 1 @ 2.00
Bet: пишуваш колку сакаш да се кладиш тука
И тоа го пишуваш во коментар и после донираш на организација колку сакаш облог ако добиеш во рок од 24 часа ги добиваш парите.
Најлесна заработка а не ќе работам за 40 злато 3 месеци.. да не мислите дека лажам проверете ја организацијата моја е Macedonia Invest.
:kez: