Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А тој најпрвиот ти го избришаа? Што го имаше уште порано ставено. Гледам кај тебе во весникот ама само последните 3 артикли ми ги покажува.

Па два артикли ми избришаа демек спам биле вклучувајки го и првиот што имаше преку 2000+ гласови и им текна по 2 месеца да го избришат, глупости.

Па два артикли ми избришаа демек спам биле вклучувајки го и првиот што имаше преку 2000+ гласови и им текна по 2 месеца да го избришат, глупости.

За тој мислев со +2000 гласови. Го нема некој зачувано во ворд/ноутпад тој?

Стварно не ми е јасно зошто го избришаа артиклот на Мартин, кога во него мислам немаше ништо шо ги кршеше Terms of Service. И да го аплоадираш пак истото најверојатно повторно ќе го избришат, ништо не им можеме на админ-ите..

Еве јас се обидов да напишам нешто, се надевам дека е добро и дека нема да биде тргнато како ова на Мартин, па дајте коментари да слушнам: Next country to join eRepublik: eMacedonia

Во него е истакнато нашето незадоволство од тоа што сеуште ја немат ставено нашата земја. Во артиклот бараme од еRepublik да ја додадат нашата земја, подкрепено со некои статистики од alexa.com. Исто така бараме од граѓаните да ни помогнат со гласање за предлогот Country: Macedonia на erepublik.ws и со давање предлози која да биде следната земја што ќе биде додадена (Next country to join eRepublik) на официјалниот eRepublik форум.

Во Русија артиклот стигна до првата страница, во ТОП 5 најпопуларни артикли !

Прочитајте го артиклот, дајте Vote, subscribe, и ставете го во shout некое време ако не ви е тешко.

Македонија на Македонците

За тој мислев со +2000 гласови. Го нема некој зачувано во ворд/ноутпад тој?

Јас ќе проверам покасно ако го имам зачувано некаде ќе разгледам низ компјутеров мислам дека ќе имам сите, засега имам 1.5 казнени поени ако може пак да ми лупнат поени ќе биде зафркнато али ќе го објавам секако па ако решиле да даваат уште поени нека даваат за глупости.

Јас ќе проверам покасно ако го имам зачувано некаде ќе разгледам низ компјутеров мислам дека ќе имам сите, засега имам 1.5 казнени поени ако може пак да ми лупнат поени ќе биде зафркнато али ќе го објавам секако па ако решиле да даваат уште поени нека даваат за глупости.

Не би требало да ти дадат казнени поени. Ќе го смениме, да не биде ко спам. Сепак ти си знаеш најдобро.

Cyril, одличен е артиклот. Сега ќе го ставам во шаут.

имаме кандидат за конгрес во Русија?

да, CikoMKD во регионот Kangwon.
Пишете му ПП за карта(и).

Името е проблемот. -.-

Не се брзајте со еМакедонија бе. Сеа да ни направат, ке не растртат комшиите.

Луѓе дај не зезајте ич не е интересно во други држави. Што и да се деси на крај сепак ова е игра таму на некојси сервер и никој нема да биде повреден:pos2:
И што дај нека не стават за 2 години кога би имало пример 2 милиони играчи, Србија со 100.000, Грција 50.000, Бугарија 10.000 тогаш полесно ќе биде??!

бтв, ова е најново што го праќаат админите

Hello,

Currently no new countries are scheduled for implementation to the game. Our development teams are concentrating on the new economic and war modules. These features will enhance the game for all players.

We do read players suggestions and take them into account.

Regards,
The eRepublik Team

Добив на кладилница на играва 33.8 злато со влог 5 злато :)

Организации: (каде што можете да се кладите)
- All in
- eCopyright

Na mojata veb strana za eRepublik napraviv chat box koi site ke moze da go koristime kako sto imame skajp konferecija msn grupa mozebi nekoj nema msn ili skajp pa zatoa ke moze da go koristi ovoj cet i bi sakal site da go koristime.Kliknete ovde

јас сум во русија... ама рубли немам,па ако може CikoMKD да ми прати 2 карти,да гласам за него...

На кој му требат карти нека каже.Имам 2 Мартин ми ги прати ама нема никој македонски кандидат за конгрес во Бугарија.Така да пишите ми за карти да ви пратам.

Прво, во Индонезија сум, кажете за кој да гласам.
Второ, со оглед дека немале во план да направат eMacedonija, администраторите, и не дупат во здрав мозок еве бааѓи време, мислам дека че треба да се здружиме сите, и да му дадеме ултиматум. Доколку до ХХ.ХХ.ХХХХ дата не ни оформат сопствена држава, сите играчи ке престаниме да играме на eRepublic.
Ако во реалниот живот сме пички, барем овде да покажиме малку заби...:toe:

На кој му требат карти нека каже.Имам 2 Мартин ми ги прати ама нема никој македонски кандидат за конгрес во Бугарија.Така да пишите ми за карти да ви пратам.

Прати му ги на CikoMKD он ќе ги подели за гласање.
Второ, со оглед дека немале во план да направат eMacedonija, администраторите, и не дупат во здрав мозок еве бааѓи време, мислам дека че треба да се здружиме сите, и да му дадеме ултиматум. Доколку до ХХ.ХХ.ХХХХ дата не ни оформат сопствена држава, сите играчи ке престаниме да играме на eRepublic.

И што ако прекинеме за џабе сме играле по 6 месеци и повеќе мислиш многу гајле им е на админите што 200 играчи ќе прекинат да играат они секој ден пример во Хрватска идат по 200 играчи дневно.

Jas vikam poarno da napravime TO na nekoa drzava a ne vaka da vikame deka ce se otkazeme za 300 igraci niv im je mnogu gajle:jaj:

Прати му ги на CikoMKD он ќе ги подели за гласање.

И што ако прекинеме за џабе сме играле по 6 месеци и повеќе мислиш многу гајле им е на админите што 200 играчи ќе прекинат да играат они секој ден пример во Хрватска идат по 200 играчи дневно.

Ако не ни направат eMacedonia пак за џабе сме играле, барем јас така мислам:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom