Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ке примаат ли пак во таа фалангата?

Strength
icon_skill_strenght.gif
10 Total damage: 23631 / 25000

Би требало за 4 дена генерал...

Македонец е 1/X_MKD ??? Од форумов е ??? Го знае некој ???

Пиши му порака на македонски, ако те разбере, ќе ти врати, ако не... Здравје.

Македонец е, разбира перфектно македонски и користи Он.Нет интернет, инаку smeXsa бара активација има бугарска ип и живее во Бугарија како што гледам да му дадам активација ?

дајте линкот за тикет кај админите да пратам... фино лепо 90 голд ми исчезнаа од акаунтот и организацијата... проверувам донации,вика дека се кај николчемкд пратени, пробува он да се стај на еРеп му вика грешна лозинка и грешен маил попосле,... е сеа,дали комшијава си игра курташак,или некој стварно ми ги дрпнал парите.... дајте линк за тикет кај админите да пратам... пассот никој не го знаеше..

си ги вратив парите... никола некако успеал да се уклучи...:pos2::pos2::pos2:

Дали може од тие што имаат повисок левел и искуство да се пријават за претседател на партијата во Индонезија?

Дали може од тие што имаат повисок левел и искуство да се пријават за претседател на партијата во Индонезија?

А што има врска толку, али како сакате и така не е голема функција сега во друга држава.

Инаку да не испадне дека сум украл злато NikolceMKD ми прати 28 злато за 1.5 милион чипови нека потврди да не испадне после воа ноа ..

Aj некој шо е онлајн да му пратам 5 подароци и после да ми ги донира да качам велнес.
цџз.
Кажете ник само.
Фала.:)

А што има врска толку, али како сакате и така не е голема функција сега во друга држава.

Инаку да не испадне дека сум украл злато NikolceMKD ми прати 28 злато за 1.5 милион чипови нека потврди да не испадне после воа ноа ..

ми ги украде :vozbud: :pos2:

потврдувам бе...коа ќе соберам пак голд ќе правиме бизниси :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom