Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 13.079
- Поени од реакции
- 31.352
Edna plata mislis eden work ili kako?Абе еден мој предлог.Секој македонец,една плата во неделата да ја донира во Народната Банка

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Edna plata mislis eden work ili kako?Абе еден мој предлог.Секој македонец,една плата во неделата да ја донира во Народната Банка
Тоа викам.Ова е добро за тие со помалку пари.Тие што си донираат повеќе,не мора од медаљот да даваат пари,а тие што немаат многу да дадат, тие една плата во неделата да ја донираат во банката и 1 голд од секој медал.А од конгрес медалот,кога ќе стане еМакедонија тоа обавезно иде во ризницата.Може понатаму тоа на форумот ако се договориме али не од медалот мене не ми е проблем ќе дадам и повеќе од тоа ете дадов 20 злато али има некои дадоа по 15 злато и сега да им бараме од медалот, јас мислам тој што сака нека си донира обично да не биде обврзан да даде може му требаат, инаку од конгресмен медалот може да се донира за тоа како во сите држави.
И плата може да направиме еднаш на 2 недели пример али на приватниот форум кога ќе се регистрираат барем 80 проценти од играчите.
Што е ова сите македонци ги банираат![]()
Што е ова сите македонци ги банираат![]()
Готов е форумот, влезете не е којзнае колку среден али сепак да има место каде што ќе се регистрираат сите играчи, обавезно регистрирајте се со вашиот ерепублик ник пример мојот е Martin Davitkovski и се регистрирам со тој, без долна црта и сл.
Ова е стариот форум али избришани се сите членови, активација ќе имаат само македонските играчи и Boyan е изваден како администратор на форумот, дозволено на играчи кои имаат само 12+ левел.
јас имав 3 акаунти си исправ голд и уште не сум баниран ги играв сите од 1 ПЦ!
Лол се неам пуштено на тој другите 2 од пред 2 месеци ( и нема шанси да ме банираат штом до сеа не го праеле тоа! ) Просто се чудев какви идиоти се админите!Congratulations. You're dead man.
Ja im pokazuvav naedni drugari otkaj mene, pa se registriraa. Mozno e ban da mi udrat.
Za da ne otidat parite dzabe donirav 2 gold i 15 IRD u bankata.
Vkupno do sega 7 gold i 15 IRD. Tolku mi se moznostite.
Inace kolku plata zemate dnevno, jas sum 12 lvl i zimam 4 IRD, nema li nekoja podobra rabota.![]()
Во неделата ако работиш сите денови,добиваш седум плати,а ти само една од тие седум донираш таму.Значи да,еден ворк во неделата.Ама ова е само предлог.Edna plata mislis eden work ili kako?![]()