Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
“Најсигурни“ за наредниот пакет проширувања би требало да бидат: Македонија, Белорусија, Малта и уште неколку афрички и азиски држави!

Сакам да отворам Q3 компанија за оружје и ме интересира дали ќе има профит мислам да вложам едно 40 голд во компанијата па сеа ме интересира ?

Сакам да отворам Q3 компанија за оружје и ме интересира дали ќе има профит мислам да вложам едно 40 голд во компанијата па сеа ме интересира ?

q3 компанија,ако сам ја купуваш е најмалку 90 голд без лиценци за надворешен пазар....

q3 компанија,ако сам ја купуваш е најмалку 90 голд без лиценци за надворешен пазар....

Моментално има компании во индонезија за 85 злато. Ама во просек во сите држави се 90+ злато.

sam sakam da ja napraem ne da ja kupuem

па да де... првин 20 голд треба за отварање,па уште 20 за q2, тоа се 40 голд...и уште 50 голд за q3 да биде... 40+50=90 голд... и 5-6 голд за работа,за плати/матереијали и слично...зависи каква ке отвараш/..

црешево дај му државјанство на Jonnymkd.

Играта веќе ја има на повеќе јазици германски, руски, англиски, француски, шпански, португалски, за промена само на линкот erepublik.com додадете пример erepublik.com/ru

/ru - Руски
/de - Германски
/es - Шпански
/pt - Португалски
/fr - Франзуски

Играта веќе ја има на повеќе јазици германски, руски, англиски, француски, шпански, португалски, за промена само на линкот erepublik.com додадете пример erepublik.com/ru

/ru - Руски
/de - Германски
/es - Шпански
/pt - Португалски
/fr - Франзуски

Нема Македонски... :nesum:

Чек бе, па уште држава немаме. :icon_lol:

13ка сум иначе. Бавно напредуваме! :)

/ru - Руски
/de - Германски
/es - Шпански
/pt - Португалски
/fr - Франзуски
@ajs so bidna so pokerot igrase placa toj ili zaebava deka i ja sakam da igram

@ajs so bidna so pokerot igrase placa toj ili zaebava deka i ja sakam da igram

Ти кажав дека плаќа предходно нели прочита те цитирав можеш да видиш во неговиот весник кој добил навистина и он зима 10 проценти али сепак првото место зема 60+ злато, исто зимаат 2, 3 и 4-то место, јас завршив 9-то од 35-36 играчи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom