Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако си го имате разговорот со некој конгресмен во Русија, ќе ве замолам да му спомнете да ми потврди државјанство.
Фала однапред.:ружа:

Ако си го имате разговорот со некој конгресмен во Русија, ќе ве замолам да му спомнете да ми потврди државјанство.
Фала однапред.:ружа:

Честито руско државјанство:smir:

koj e najplaten region vo rusija za 4.88 land skill
edit. sredeno e sega sum vo rusija uste samo mi treba drzavjanstvo

Вака не бев баш многу активен тука не читав што се случува. Сакам да прашам со фалангата шо бидна, и гледам има веке на 1000 гласови за македонија тоа значи ќе ја аднат за брзо?

Вака не бев баш многу активен тука не читав што се случува. Сакам да прашам со фалангата шо бидна, и гледам има веке на 1000 гласови за македонија тоа значи ќе ја аднат за брзо?

Фалангата е скоро екипирана уште завршни подготовки и за некој ден почнува официјално! Ако уште не си се пријавил можеш сеуште да се пријавиш на форумов!
http://www.erespublika.ru/forum/index.php/topic,2791.0.html

Некој да има искуство со позајмување на злато? Колку се каматите, да препорача банка на која што би можел да дадам злато исл.

Имам еден предлог! Да праќаме што е можно повеќе тикети до админите и да досаѓаме да не додадат веќе пошто најискрено мене ќе ми скурчи вака а верувам и на многу други! Јас пратив тикет и еве го па некој може да се надоврзе на него или да го искористи како идеја!

Hello, I am pretty sure you all know about our demand to play the game in our own country and we are sick and tired from the same non-defined responses!
This time i ask you for a precise answer to our question, I say our because all Macedonians are asking the same question!

WHEN WILL eMACEDONIA BE ADDED TO THE EREPUBLIK MAP???

My personal opinion is that we are ready for it and have fulfilled all conditions needed! We are more than 300 active players (as far as i know maybe even more) Only I have 250 Macedonians in my friend list!
We have 1045 signatures to the petition for adding eMacedonia! http://erepublik.ws/suggest/country-macedonia-26/a

On behalf of all eMacedonian players i wish to say something!

PLEASE ADD eMACEDONIA! We are eager to play under our flag and in our country! Be reasonable! Don't let politics and RL issues interfere in this great game!

We expect your answer as soon as possible and we think positively!
Thank you in advance!
Sincerely, Ivan Vancho Makedonski!

Greetings from the beautiful Macedonia!

Убаво ни кажаа предходниот пат дека Македонија ќе биде додадена во новиот пакет на држави, значи кога ќе дојде време да се стават новите држави ќе бидеме и ние.

ај ако може едно државјанство за мене да не бидем руски македонец со индонезиско државјанство :vozbud::helou::helou::helou:

Убаво ни кажаа предходниот пат дека Македонија ќе биде додадена во новиот пакет на држави, значи кога ќе дојде време да се стават новите држави ќе бидеме и ние.
Кога ќе биде новиот пакет држави?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom