Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега за сега место во конгрес во имаат изборено:
Хрватска - Stjepan Pokupec (јас)
Бугарија - Koljo92, Martin Davitkovski, Cyril of Macedon и Eddie Rebel
Индонезија - Makedonero
:vozbud: :) Ако вака заврши,а можно е, ќе имаме 6 македонци конгресмени. :)

да...друже гледам во индонезија си... да ти пратам карти ке гласаш??? и тие од иван,ти си му ги дал,ама он за мене гласаше, да ти ги вратам...колку му прати?
daj mi 1 gold za tie od ivan i daj mi uste 0.4 za da doem da glasam

Македонеро доби глас и од мене и не треба ништо да ми пушташ.

Абе дали знаете кога и дали ќе ни ја дадат Македонија а....ја има ли некој известено администрацијата на еРепублик, гледам дека на форумот има едно 975 гласа па дали знае некој уште колку треба или уште што треба да се направи.

Инаку јас сам нов на играта :nesvest:

ingame nick Drashhh_III_Makedonski кој сака може да ме аддне како френд =Д фала

На кој му требаат карти за да гласа нека каже. Јас имам 2 вишок нема шанси да стигнам да гласам во друг регион зошто треба за 2 дена да идам resign од работа, а дур му пишам и дур ме избрка ќе пројде гласањето.
Извинување за македонеро.

Абе дали знаете кога и дали ќе ни ја дадат Македонија а....ја има ли некој известено администрацијата на еРепублик, гледам дека на форумот има едно 975 гласа па дали знае некој уште колку треба или уште што треба да се направи.

Инаку јас сам нов на играта :nesvest:

ingame nick Drashhh_III_Makedonski кој сака може да ме аддне како френд =Д фала

Во следните држави кога ќе ги додадат ќе бидеме сигурно поставени до тогаш дигајте левели, кревајте чинови да бидеме појаки вака слаби сме.

Само Македонеро е кандидат во Индонезија ???? Да знам за кого да гласам :salut:

да.гласај за мене, и стајте у SHOUT пошо мене нејке нешо да ми пишува... карти на кој ник да праќам?

daj mi 1 gold za tie od ivan i daj mi uste 0.4 za da doem da glasam

пратено...

На кој му требаат карти за да гласа нека каже. Јас имам 2 вишок нема шанси да стигнам да гласам во друг регион зошто треба за 2 дена да идам resign од работа, а дур му пишам и дур ме избрка ќе пројде гласањето.
Извинување за македонеро.

другар,абе не треба да правиш РЕСИГН од работа...само премести се у фуџијан,гласај и врати се, проверено е .... не треба РЕСИГН...

кој не гласал во индонезија нека пише... тука или на еРеп профил makedonero, ако може некој,нека стави во ШОУТ, јас потрошив 3пати,да гласаат за мене...

Јас се уште неам гласано така да ако некој има карти да ми прати ќе гласам за македонеро.Сеа за сеа живеам во Јава

Јас се уште неам гласано така да ако некој има карти да ми прати ќе гласам за македонеро.Сеа за сеа живеам во Јава

ник??? да ти пратам карти... во област Фуџијан, од нарцисист партија сум...

Сега за сега место во конгрес во имаат изборено:
Хрватска - Stjepan Pokupec (јас)
Бугарија - Koljo92, Martin Davitkovski, Cyril of Macedon и Eddie Rebel
Индонезија - Makedonero
:vozbud: :) Ако вака заврши,а можно е, ќе имаме 6 македонци конгресмени. :)

кога кај нас е 09.00 во индонезија ке биде некаде 13.30-14.00 часот.. ние ке спиеме,а тие ке се организираат,затоа јас не сум сигурен...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom